mandag 22. februar 2016

Lillelam babyteppe

Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Se vårt utvalg og kjøp her! Kjøp Lille Lam hos Babyshop. Tepper og pledd i ull til baby i 1 merinoull av fineste kvalitet.


Den perfekte gaven til nybakte foreldre eller som dåpsgave. Dette er ullklær i godd kvalitet, som kan brukes lenge og gå i arv.

Deilig mykt ullpledd i 1 tynn merinoull av fineste kvalitet. Pleddet kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Vi vil gjerne høre fra deg! Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Stort, deilig og mykt pledd som er utrolig anvendelig.


Teppet kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg.


ColorWool - den beste ulla til de fineste barna.

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Her finner du ullklær til baby fra merker som Joha, Janus, HustClaire, Disana og Cosilana. Pakken inneholder garn, mønster og merke.


Anne Mette Ulsmågs garn og broderi. Deilig og mykt pledd i 1 merinoull med fint mønster. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Garnet har det internasjonalt kjente Woolmark-stempelet og er sertifisert med Øko-Tex - dette garenterer at produktene er fri for helseskadelige kjemikalier.


Hahaha, tenk å kjøpe et skjerf, rekke det opp, for så å bruke garnet på noe annet - det må jo være ekte garngalskap det! Rålekkert babyteppe ! Jeg har sørget for at jeg fikk kjøpe ei lue fra dere i Alta (via mamma) - gleder meg til å gi den til den lille pjokken. Traktor må vel være bra til en snart-toåring! Hos oss får du fri frakt på alle ordrer f. Lillelam sine barneklær i ull er selvfølgelig mulesing-frie. RASK LEVERING Vi sender normalt samme dag, ved vanlig postgang.


God design - lynrask levering. Delikat og lekkert babyteppe til jente og gutt i supermyk merinoull av beste kvalitet. Småungene anbefaler også barneklær i bambus - utrolig mykt og bra for barnet.


Vi lover rask levering og ikke minst god kundeservice!

Dette store, deilige og myke babypleddet kan brukes som sengeteppe i barnesengen eller som kosepledd etter spedbarnsstadiet, og har dermed et stort bruksområde. Babyteppe i myk og deilig merinoull fra Lillelam. Nettbutikk med flotte klær til barn. Supermykt og kløfritt ullteppe til guttebaby i 1 merinoull av beste kvalitet.


Barneklær til gutt fra Lillelam. Flott babyteppe fra Lille Lam i 1 merinoull og kan vaskes i maskin på ullprogram grader. Kjempefin cerise-farge. Et hull oppdaget, i ytterkant.


Bestselgeren DROPS Merino Extra Fine er spunnet av 1. Nøstebarn har et stort utvalg ullklær, ull med silke og bomull og tilbehør til hele familien. Våre produkter er økologiske og miljøvennlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg