torsdag 11. februar 2016

Jotun kvistlakk

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett.

Den kan brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Kvistlakk vanntynnet 0. Produktet begrenser muligheten for gjennomslag av kvister.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut.

Jotun kvist-og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk. Vanntynnet kvistlakk som begrenser muligheten for gjennomslag av kvister.


På den annen side har Jotun sin blitt testet opp mot flere andre og fått best i test. Hvorfor da ikke bare kjøpe litt kvist- og speregrunning fra Jotun ? Det er en meget god maling. Siden det går veldig fort å kvistlakke og det tørker på noen få minutter, tok jeg uansett en runde med kvistlakk før de to strøkene med grunning. Det skal ikke iverksettes tiltak som medfører personfare, eller av personer uten tilstrekkelig opplæring. Jotun kvist og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på alle flater med behov for sperrende effekt.


Reduserer til og med risikoen for kvistgjennomslag og kan brukes i stedet for kvistlakk. Kan overmales med alle malingstyper. Ettersom malingen er fremstilt på isoparafin har den også fordelen av å være så godt som luktfri. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Grunning, Innendørs,. JOTUN KVIST- OG SPERREGRUNNING er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Du kan fint ta kvistlakk utenpå den gamle malingen.


Mange tror at det kun er på nye panelvegger det må påføres kvistlakk før maling.

Blir verre med tiden. Dropper du kvistlakken, vil kvaen og harpiksen i treverket kunne slå seg gjennom malingen og lage skjemmende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg