mandag 15. februar 2016

Runde spisebrikker

Runde spisebrikker

Enkel og billig handel på Cellbes. Bordbrikker er perfekt både til dekor og beskyttelse til bordet. Spisebrikker - Alltid mange varianter. Vi har et stort utvalg bordbrikker og spisebrikker som gjør seg godt både til hverdag og fest.


Våre brikker kommer i forskjellige størrelser, farger og mønstre. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.


Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. I en travel hverdag hjelper bordbrikker å holde bordet rent og pent ved å samle matsmuler som enkelt kan kastes i matavfallet. Vi har spisebrikker i flere ulike design, størrelser og farger.


Runde spisebrikker

Vi har klassiske firkantede brikker, men også runde brikker og både ensfargede og mønstrede. De kan også brukes som et kjapt triks for å piffe opp spisebordet. Spisestuen er kanskje husets hyggeligste rom.


Det er her venner og familie samles for store og små sammenkomster. Pynteduker og spisebrikker er en rask måte å gi spisebordet prikken over i’en til spesielle anledninger. Med bordpynt og en fin duk kan du enkelt gjøre det hverdagslige middagsbordet klar for fest, uten å måtte bruke en formue. Her finner du både harde, myke, runde , rektangulære og asymmetriske bordbrikker for både barn og voksne.


Derfor kan det være lurt å handle inn noen spisebrikker , da er det enklere å holde juleduken pen og fri for flekker, og et er fort gjort å legge på nye, rene brikker mens de fra forrige middag får en runde i vaskemaskinen. Med spisebrikker kan man også variere fargene i borddekkingen, for eksempel ved å bytte mellom rød eller lilla. Duker Med myke innslag i form av bordtekstiler gjør du bordet mer innbydende.


La duker, løpere og spisebrikker sette gullkant på både hverdagsbordet og festbordet! Runde duker er selvsagt midt i blinken for runde bor men dersom drømme-duken kun finnes i firkantede versjon, bør du i hvert fall sørge for at den er bred nok til å rekke over hele bordplaten. Og dersom du foretrekker å dekke på med spisebrikker , bør du tenke på at de ikke skal overlappe hverandre eller stikke ut over bordkanten. Finne brikker for runde bord er ikke så vanskelig som det kan virke.


Brikker for sirkulær tabeller legge stor visuell appell til bordet ditt og hjelpe deg ferdig ut innredningen av ditt kjøkken, spisestue eller utendørs spiseplass. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Beskytt spisebordet med stilige og praktiske dekkebrikker.


Brikker er ikke bare beskyttelse for spisebordet, men også en enkel og fin måte å dekorere bordet både til hverdag og fest. Dekkebrikke rund passer perfekt for å skape et naturlig preg på spisebordet. Den behagelige naturfargen og runde formen skaper en naturlig atmosfære. Er så lei av løpere, kan jeg bruke runde spisebrikker som duk? Du har ingen produkter i handlekurven.


Södahls runde bordbrikker i filt gir muligheten til å dekke et annerledes og spennende bord. Nettbutikken til alt du trenger for å nyte en god kopp kaffe eller te. Stort utvalg av kaffekopper, tekrus, skjeer, termokopper og annet tilbehør. Stillig med hvite tallerkener. Kan evt sendes mot porto.


Sett med runde spisebrikker og runde drikkebrikker i økofiltmateriale. Fås i fargene sort eller grått. Dekk bordet med bordløper eller spisebrikker.


En enkel og flott måte å dekke bord på er med bordløpere og spisebríkker. Vi fører spisebríkker fra Duni i samme stofflignende kvalitet som borddukene våre. Det garanterer en god kvalitet, og bordløperne og spisebríkkene kan også tørkes av og brukes flere ganger.


Uansett diameteren på den runde duken, husk å ta hensyn til borddialametrene, samt hvor mye hengende du vil ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg