torsdag 4. februar 2016

Reinsdyrskinn

Flotte reinsdyrskinn til dekorasjon og vannavstøtende skinn til utebruk. På denne siden finner du vårt flotte utvalg av reinsdyrskinn. Når du skal velge en type skinn er det viktig å definere bruksområdet før du bestemmer deg.


På hver produktside finner du derfor inngående informasjon om hvert produkt og dets bruksområde. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Reinsdyrskinn av høy kvalitet, et naturprodukt som egner seg godt som prydskinn. Helskinn av impregnert og spesialgarvet reinsdyrskinn for utebruk. Reinskinnet er meget isolerende og er helt suverent på f. Behandlingen sørger for at skinnet tåler mer fuktighet og at det røyter mindre noe som sørger for et opptimalt undelag på turen.


Spesifikasjoner: - Størrelse: Ca. Vi har reinskinn både til dekorasjon og som bruksskinn ute. Reinen tilhører det vi kaller rørhårsdyr. Dvs at hvert hårstrå er hult.


Reinsdyrskinn

Våre reinsdyrskinn er av god kvalitet egnet for utebruk. Skinnene er garvet og renset. Det vil si at løse underhår er fjernet. Bedre isolering er vanskelig å finne.


Deilig som liggeunderlag i teltet,. Denne typen er i tillegg satt inn med en tokomponents latekslignende maling på hudsiden. Den holder seg fleksibel i årevis, og sørger for at huden som er garvet ikke trekker vann i det hele tatt.


Reinsdyrskinn

Hele reinsdyrskinn som er garvet. Passer perfekt til turbruk, i grillhytta eller som ekstra liggeunderlag på teltturen! Husk å heng opp skinnet til tørk etter bruk. I dag med ein årsproduksjon på over 80.


Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av saue- og reinsdyrskinn. Impregnert reinsdyrskinn for utebruk. Hvert av de myke skinnene er unike i farge og fasong, og vil gi rommet et luksuriøst preg. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Reinsdyrskinn

Trendcarpets reinsdyrskinn kommer fra Lappland i Sverige og har en fantastisk herlig kvalitet. Et reinsdyrskinn kan gjerne brukes som en koselig innredningsdetalj. Man kan også bruke reinsdyrskinnet som gulvteppe, men helst et sted uten mye trafikk, siden teppet kan miste litt hår.


Men til å sitte på eller beundre er reinsdyrskinnet helt. Derfor anbefales det å bruke reinsdyrskinn til pynt og ikke til eksempel gulvmatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg