mandag 8. februar 2016

Metro fliser kjøkken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Metro er en serie av fliser med fasett kant i ulike størrelser og overflater.


Metro fliser kjøkken

Passer ypperlig over kjøkkenbenken eller på badet. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Om du velger kjøkkenflis, er det også flere typer fliser du kan velge. I dag er mosaikkfliser er populært valg, men det er heller ikke feil å velge større fliser.


Uansett hva du velger, tenk nøye gjennom hvilken flis du velger til kjøkkenet. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Det finnes kanskje ikke noen enklere måte å fornye et kjøkken på enn å legge fliser. Nesten uansett hvilket kjøkken du har, om det er nytt eller gammelt kan vi tilby billige fliser til kjøkken.


Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer fliser. Noen kommer med mønstre og et elegant fargevalg, mens andre er ensfargede. Denne tradisjonen har flisprodusentene tatt til seg de senere årene, da flisene for alvor har kommet opp på veggene i moderne kjøkken og bad. I dag finner du de karakteristiske, skrått avfasede kantene på fliser i mange forskjellige farger og formater. Right Price Tiles har butikker rundt om i landet.


Med stort utvalg av fliser til baderom, stue, gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt. Oppussing går lett med oss. Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør. Størrelsen på flisene og fargen vil påvirke baderoms helhet, følelse av rom og lys. Keramiske fliser gir fuktbestandige overflater med stor slitestyrke, og kan gi god motstandsevne mot de fleste kjemikalier, avhengig av fugemassen.


Italiensk kvalitet har alltid stått i fokus! Vi har dyktige salgskonsulenter som hjelper deg med råd og tips til hvordan du kan velge fliser kreativt til ditt prosjekt og skape en unik flisopplevelse. På samme måte kan du måle opp veggen.


Legg fliser løst på gulvet etter å ha målt opp hvor høyt du skal ha fliser , og juster flisene slik at avstand mot gulv og tak blir riktig. Skal du ha taklister, tar du hensyn til det også ved oppmålingen. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.


Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.


Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser. De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon.


Metro fliser kjøkken

Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket. Husk å tenke på overflaten. Overflaten er slett blank hvit med fasettkanter.


Helheten vil gi et moderne inntrykk. KLASSISKE TIDLØSE METROFLISER Interiørekspert Marianne Haga Kinder har en forkjærlighet for flis. Bytte og rense fuger metrofliser kjøkken 2m2.


Metro fliser kjøkken

Bella fliser og Design St. Fliser i fra Italia er vårt fokusområde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg