fredag 12. februar 2016

Interiørkonsulent bergen

Jeg har samarbeidspartnere innenfor de fleste felt, og har derfor mulighet til å tilby en totalløsning med koordinering av håndtverkere. Jeg jobber tett sammen med mine kunder for å skape det perfekte resultat. Interiørkonsulent Prosjekt.


Ved å komme tidlig inn i byggeprosjektet har Sol Design bidratt til Oppveksttunets gode løsninger. Spørsmålene og valgene blir fort mange. Noen ganger er det nok å ommøblere, og legge til mer belysning, eller bare oppdatere med nye møbler.

Vi tilbyr boligstyling i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vi har samarbeid med meglere i Drammen, Asker, Kongsberg, Hønefoss og Oslo. En interiørkonsulent må ha sans for form og farger. Det er hard konkurranse i denne bransjen, så stå-på-vilje og evne til å markedsføre deg selv er viktig. I tillegg må du ha evne til å se kundens behov, og utvikle løsninger som samsvarer med behovene.


Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge.

Masse av opphold med høy rabatt. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! I fantastiske omgivelser ved Nordåsvannet, har vi i Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal fornye ditt hjem eller bygge nytt, i Villa Skjoldtun. Selger og interiørkonsulent.


Margrethe vokste opp i det kontrastfylte nord og interessen for møbler og interiør ble vekket allerede tidlig i tenårene. Margrethe fulgte drømmen og fullførte etter hvert sin interiørutdannelse i Trondheim. Yrkestittel er interiørkonsulent.


Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. Veldig mye bra å lære inne farger, tekstiler, tapeter, møbler, designere. Bli med for å knytte kontakt. Den danske møbelarkitekten Hans H. Bergen Boligstyling, Bergen , Norway.


Vi ønsker å hjelpe deg som skal selge bolig eller deg som kan tenke deg å få det fint hjemme, men ikke helt vet hvor du skal begynne. Det er igjennom kundens visjoner og drømmer vi utfordres til å bli inspirert, og tenke utenom boksen. Ett lekent kontor der ingenting er umulig. Alt dette gir byen nærhet til der du kommer fra, og til dit du skal.


Dagens eiere satser stort på å bli et enda mer komplett interiørsenter med enda bredere utvalg enn tidligere. Enten du ønsker å utvikle deg og prestere bedre i jobben eller du søker en.

Funksjonalitet og estetikk i skjønn harmoni. Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total design og detaljering av alle rom. Der vil du finne et enda større utvalg og en egen blomsterbutikk. Vi leverer til hele Norge.


Våre spesialiteter er rustfrie utelykter, røffe møbler i gjenbruk og vedlikeholdsfrie utemøbler i tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg