mandag 29. februar 2016

Kvist og sperregrunn pris

Finn laveste nettpris her. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Grunning, Innendørs,. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Det første strøket binder urenhetene, og de kan derfor tre frem i fargesjiktet.


Ta et nytt strøk etter tidligst timer.

Det andre strøket gir en jevn, fin og ren overflate. Etter malingen Tørk av pensler og verktøy grundig før rengjøring med white-spirit. Lukk boksen etter bruk. Ta hensyn til naturen vår Ikke tøm ut maling i avløpet.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk. Jotun kvist - og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning.


Kvist - og sperregrunn. De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid.

Infra er et Gjøco produkt og de ligner som regel veldig på Jotun sine produkter. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Produktet begrenser muligheten for gjennomslag fra kvister.


Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. Hei, kvist og sperregrunn fra Jotun er et bra produkt, men ingen 1 garanti for at det ikke blir kvistgjennomslag.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser ! Opus Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av for eksempel sot, nikotin og andre fargestoffer. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Kan brukes på de fleste underlag som panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipsplater, gammel puss og betong m. Bør ikke brukes på ny betong. Baronesse Sperregrunn er en helmatt alkydbasert maling med høy vaskbarhet.


Sperregrunnen er ypperlig å bruke til å motvirke kvaegjennomslag fra kvist , gjennomslag av nikotin, sot og diverse fargestoffer. Hvit, vanntynnbar og matt sperregrunn for innendørsbruk. Sperrer og begrenser gjennomslag av kvist.


Forlenget anbefalt tørketid , timer. Beckers Panelgrunn er en grunn- og dekkmaling for maling av trepaneler. God dekkevne på både kvist – og sperregrunnen og malingen, til en god pris Når det kommer til.


Basert på modifisert epoksyharpiks.

Grunningen har gode påføringsegenskaper som gjør den lett å stryke. Brukes innendørs på paneler, lister, tretak lister og annet treverk, men også på puss- og gipsflater. Egner seg godt til f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg