tirsdag 9. februar 2016

Fliser med mønster

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. De kan også slipes og bli som nye igjen etter mange års bruk, da fargedybden strekker seg 2-mm ned i flisene.


Hos oss får du håndlagde fliser i klassiske gammeldagse mønster eller i mer moderne design.

Våre marokkanske fliser og historiske fliser er av ypperste kvalitet til rett pris! MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! VAKRE FLISER I vårt sortiment finner du et stort utvalg av ekte håndlagde fliser av sement i ypperste kvalitet, også kalt historiske fliser eller marokkanske fliser. Flisene kommer i mange forskjellige vakre mønster og farger.


Våre vakre fliser produseres i Marokko og Vietnam for vakrefliser. Fliser i fra Italia er vårt fokusområde. Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange bruksområder.


Flishuset-Import importerer utefliser,kjøkkenfliser,gulvfliser, baderomsfliser og industrifliser i fra de mest fremtredende Italienske leverandører.

Har du et vanlig sluk, så må du tenke på fallet mot sluket før du velger flis. Med store fliser er det vanskeligere å legge riktig fall på gulvet. Skal du derimot gå i gang med et nytt ba så kan du montere et designsluk, og dermed unngå hele problemstillingen. Med et designsluk kan du ha store fliser i dusjsonen også. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser.


Norges største utvalg av lagerførte fliser. Enkelt vedlikehold med keramiske fliser. Keramiske fliser kan ha samme marokkanske og historiske mønster som i sementfliser. De keramiske flisene i marokkansk og historisk mønster , har ikke helt det samme eksklusive preget som historiske fliser i sement. Jeg har diagonale fliser på badet.


De er 20×og med mønster (stjerne og noe annet stæsj). Pluss at badet er med panelte vegger. Så hele badet mitt er egentlig litt old school, selv om det er helt nytt.


Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser. De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon.


Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket.

Right Price Tiles har butikker rundt om i landet. Med stort utvalg av fliser til baderom, stue, gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt. Oppussing går lett med oss. Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør. Marokkansk flis Safi Grå 20xer en vakker mønstret flis i grå nyanser.


En håndlaget flis i nøytrale nyanser og klassisk marokkansk mønster. Like vakker på veggen som på gulvet. Våre håndplukkede og nøye utvalgte fliser er av veldig høy kvalitet og med klare, avgrensede farger. Norfloors produktspekter innholder alt fra det klassiske til det mest moderne av design.


Våre miljøutstillinger og kreative salgskonsulenter hjelper deg med å realisere innredningsløsninger som er både spennende, elegante og praktiske. Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både trygge og det innovative valg til badet ditt. Klikk her for å se utvalget vårt. Det er blitt stadig mer aktuelt å legge flis istedenfor laminat eller parkett på gulv i gang, stue og kjøkkengulv.


Gulvflis er enkelt å rengjøre og tar seg veldig bra ut i gangen. Gulvflisen er slitesterk og tåler mer enn andre materialer. Ved valg av gulvflis er det greit å velge fliser som ikke har glatte overflater. Syntes du utvalget er stort og det er vanskelig å navigere blant alle leverandørene? I en serie artikler med forskjellige tema vil vi hjelpe deg å finne frem i denne jungelen.


Her vil du få innblikk i de forskjellige produsentene av keramisk flis og hvilke typer produkter de lager. Mutina sine fliser er noe helt utenom det vanlige. De er trendsettere i flisverdenen og bruker anerkjente designere i sitt designprogram. Med fliser i 3 mønster og relieff er dette fabrikken å se nærmere på om du vil ha noe helt speiselt. Hva med en overflate inspirert av origami?


Sett farge og mønster på tilværelsen med historiske fliser ! Det aller beste fra før og nå, Kerion er en serie historiske fliser som elegant kombinerer gamle kunsthåndverkstradisjoner med moderne produksjonsmetoder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg