onsdag 3. februar 2016

Dansk interiørmagasin

Den danske designsuksess By Nord bringer den rå nordiske naturen helt inn i hjemmet. Vi drar på besøk i parets egen leilighet i København. Norsk bolig- og interiørmagasin. I dette danske boligmagasinet finner du bilder til inspirasjon, artikler og mye annet spennende om interiør og eksteriør. Vi liker den litt tilfeldige, men samtidig veldig.


Dansk interiørmagasin

Et dansk -japansk arkitektpar har tegnet sitt eget feriehus Her har de kombinert brent tre, betong og tørkede planter på fineste vis. Denne Pinnen ble oppdaget av Jorunn Olden. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Dansk interiørmagasin hvor estetikk møter kreativitet. Vi viser de bedste fund og holder dig opdateret om det.


I dag ble jeg tipset om denne danske boligen. Jeg liker den enkle og stilrene inredningen med spennende detaljer, som gulvet i stuen, teglstensveggen i gangen, bjelkene i taket og solseilet med motiv av greiner. Det er også brukt en fin miks av farger og teksturer, og designmøblene er med på å gi litt kant til resten av interiøret. NORGES VAKRESTE OG MEST INSPIRERENDE INTERIØRMAGASIN.


Det skal synes at det bor folk i et hjem, mener Ida. De jobbet begge med markedsføring, hun hos Lyskomponenter, han hos Netthandelen. De ville lære mer og snakket om å starte nettbutikk sammen for gøy. Problemet var at de ikke hadde startkapital.


De trengte noe med null risiko, for å sitte med et stort varelager var uaktuelt. En kveld leste Jacobsen om postere i et dansk interiørmagasin. I huset var parken i Stavern har hun skapt et hjem som. Innredningen er åpen, dvs.


Dansk interiørmagasin

Fra soveværelset har man kontakt til stuen fra en åpen messanin. Stilen er nordisk i farger og materialvalg, og det er mange danske møbelklassikere blandet med litt italiensk design. Om det er ommøblering, eller full oppussing vi står overfor, vil et interiørmagasin gi oss tips og idéer. Vakre fotografier gjør bladene til små kunststykker.


Som liten lekte Else med tapetrester. Hun vinner og får trykket opp ti ruller av sitt bidrag. Hun lar seg fasinere av mønstre og farger og lager de fineste perlekjeder og smarte vesker, klistret sammen med potetmelslim. An-Magritt bor i et gammelt gårdshus på Tomter i Østfol sammen med mann og fire barn. Jeg er så heldig som har fått lov til å gifte meg til dette gamle.


Dansk interiørmagasin

Larsens interiørdesignselskap vil innrede med møblene i kjeden. Foto: Jysk Lars Larsen vil ta opp putekrigen og dekorere hotell med noen av gruppens mange møbler. Dansk og skandinavisk design kommer man ikke udenom. Hos RUM finder du de nyeste internationale trends, og gode ideer til, hvordan du bruger dem i din egen bolig. I Skandinavien går vi meget op i boligindretning, og vores hjem betyder meget for mange af os - måske fordi vi grundet vejret tilbringer meget tid i vores hjem.


Der er også mange danske designere, som er anerkendt i hele verden. Både når vi taler lamper, møbler, smykker og porcelæn. Norges største magasinvarehus. Alt om design, interiør, kunst og bøger.


Dansk interiørmagasin

Se våre aktuelle tilbud og bestill i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg