tirsdag 16. februar 2016

Lysekrone til hytte

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammen finner vi løsningen som passer best for deg. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser!


Det passer da også fint inn i den landlige stilen.

Det du finner her er imidlertid ikke bare i landlig stil.

Til soverommene synes vi det passet det godt med litt krystall som en herlig kontrast til den røffe panelen. Bling-bling til soverommet. Igjen kom det det mail fra autosøk på finn. En lysekrone er mer enn bare en taklampe – det er et mesterverk som fungerer som et vakkert, naturlig blikkfang.


Til hovedsoverommet ble det også valgt en lysekrone med krystallprismer.

De passer spesielt fint inn i store rom med god takhøyde, men kan også gi andre deler av hjemmet et elegant preg. En lysekrone med stearinlys har ikke bare den fine gammeldagse stilen, den gir også ett godt lys uten å bruke strøm. Det at dem ikke trenger strøm gjør disse lysekronene velegnet for bruk i hytter og naust uten innlagte muligheter. Les om oss i boka til Elsa Sprossa Rønnevik.


En flott bok med masse gode rå informasjon, inspirasjon og flotte bilder. Lysekrone uten strøm. Basen i messing er en lekker kontrast til det opale glasset og gir lysekronen et elegant skandinavisk utseende. I hovedrommet på hytta henger en stor lysekrone på nesten en meter høy i tillegg til kjettingen den henger i fra mønsåsen. Et skikkelig blikkfang er den.


Taket er i grovt tømmer og har stokker. Stua har tre viktige elementer som gjør hytta, utsikten, peisen og taket. For å se en liten smak av.


Jeg koser meg når jeg finner spennende lamper og nye design, jeg håper du også kanskje får litt inspirasjon til å se på lamper som ikke bare en kilde til lys, men som en naturlig del av dekorasjonen i et hjem. Lampehuset tilbyr lysekroner i mange forskjellige størrelser og fasonger. Og gjøre dem om til fantastiske design og praktiske kunstverk ved å variere former, farger og materialer.

En nydelig smijernslampe som er både elektrisk og for stearinlys. Passer til kronepære og hele seks stearinlys. Skomakerkuppelen gir et lekkert design som pynter.


Spotter på en hytte er kanskje ikke det fineste, men som arbeidslys på kjøkken og ba egner det seg godt.

Kjøkkenet har dobbel takhøyde og både tåler og krever lamper med litt størrelse. Erik lysekrone (gamlesmeden Erik Myhres modell fra tallet) kr. Her er det valgt spotter som går ton-i-ton med den Setergrå panelen i taket. Jeg bestemte meg allerede lenge før vi valgte hyttetype, at skulle vi ha hytte noen gang , ville jeg ha en varm og komfortabel lodge-stil i stua, sier Monika. Belgen blåser en glødende puls i det ulmende kullet.


Jernet går mellom essa og ambolten. Med ærlig håndlag hamres stålet fra virke til verd. Rytmen rundt ildstedet er like gammel som smedfaget” Smedfaget er et gammelt håndverk med tradisjoner.


Kjøp smijern direkte fra smia. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Din nettleser er utdatert! Vintage putetrekk skiheis.


Pris29- Sort lanterne i eik. Foto ramme i skinn - pk. Nå har jeg sett litt i ulike butikker osv. Kostnadsfri rådgivning.


En kombinasjon av det tradisjonelle og moderne – Owalo fra Finske Secto Design, benytter treverk og moderne produksjonsmetoder for å skape unike lamper som passer fint inn i en hytte. Treverket som benyttes kommer fra de finske skoger og er PEFC-sertifisert finsk bjørkefinér. Lyspære selges separat. Har kommet fram til at jeg liker godt den typen lampe som er nevnt litt tidligere i tråden (Alaska Pendant, men denne er for dyr, over €900). IKEA anbefaler LED-pære Etil lysekrone , klar.


Bruk en opalhvit lyspære om du har en vanlig lampeskjerm eller lampe og ønsker et jevnt, spredt lys. KitchenTime selger lysekroner og kandelabler fra kjente varemerker! Stort utvalg og gode priser hos Nordens største kjøkkenbutikk på nett!


En lysekrone kan være storslått og elegant, spesielt krystallysekroner med glass prismer er svært populære. De vakre lysekronene er av beste kvalitet og gir et fantastisk lys når lyset treffer de fine glassprismene. Vi har også rimelige lysekroner med plastprismer som også har det elegante uttrykket.


Om du ønsker deg en flott lampe, men en lysekrone vil henge litt i veien, kan du også se vårt utvalg av prismelamper. Dette er lamper som er like flotte som lysekronene, men sitter tett opp til taket og kan da for eksempel benyttes i en gang med normal takhøyde. Derfor bestemte familien seg for den største av hyttetypene, en 150kvm hjørneløsning med nedsenket stue. Se gjerne hele vårt utvalg av takpendler. Som bonus fikk de centimeter ekstra takhøyde.


Og dermed også plass til selve kronen på verket: en fantastisk snøballformet lysekrone i rustfarget jern med en diameter på hele centimeter. En lysekrone trenger ikke bare være en klassisk lampe med masse krystall, vi har en rekke moderne utgaver som passer de fleste hjem. Jeg har en lysekrone i smijerns look på hytta. Her har vi samlet de nyeste typene.


Du finner lysekroner i alle prisklasser på Lightup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg