onsdag 17. februar 2016

Bilder på veggen interiør

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Finn Store Bilder På Veggen. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Rask og enkel handel på Ellos.

Stort utvalg av fint interiør. Ingen bilder fra kataloger, kun nye orginale motiver fra våre utvalgte norske fotografer. Bildene trykkes på bestilling, i Norge, i høyeste kvalitet på ditt valg av alu-plate, lerretsbilder, lerretsplakater, akryl og fotoprint til innramming. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene.


Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere. Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. Kule moderne bilder til stueveggen.


Se flere inspirende bilder fra våre kunder her. Bildet spesialtrykkes for deg av erfarne fagfolk, i Norge, og sendes fraktfritt.

Er du en tilhenger av denne trenden, vet du at veggene trenger et blikkfang som skaper dybde i rommet og gjør interiøret litt mer spennende. Det blir mer og mer populært å ta i bruk interiør bilder stue. Her kan du pynte opp med dine favoritt øyeblikk med veggdekor av førsteklasses kvalitet. Enten du velger å gå for en collage eller et enkel bilde er opp til deg.


Interiørarkitekt Sølvi Hogganvik har både holdt kurs, og hatt private konsultasjoner innenfor interiør. Et emne som da ofte kommer opp, er hvordan man bør henge opp bilder. Når man henger opp bilder bør man bygge en komposisjon som harmonerer, og som er i balanse. Da blir det godt å se på.


Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen , og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg. En hel vegg dekket av lerretsbilder Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Men hvem sier at du må det? Du kan like gjerne slå til med to, tre, fire eller enda flere bilder om du vil. I spisestuen derimot kommer Robinsons kjærlighet for de mørke fargene frem.


Veggen er malt i en grå-blå-svart farge, den bidrar til en lun atmosfære. Robinson er selv fotograf og har mange bilder hengende i boligen. Fargevalgene i spisestuen lar bildene tre klart frem, bildene gjør seg mot den mørke bakgrunnen. Hos Ellos finner du mange varianter av dekor og innredning til det moderne hjemmet. Av pynt til veggen har du mye kult å velge mellom.


Har du ikke hull i veggene, kan du også bruke postere og bilder på bordet i gangen, eller bruke dobbeltsidig teip.

Bilder er kanskje det som sier mest om oss og stilen vår. Enten du vil pryde veggen med klassiske motiver eller du vil skape liv og energi med et bilde i sterke farger, finner du et favorittbilde hos oss. Vi har mange forskjellige bilder på lerret, både til stue, soverom og kjøkken! Pris ikke lavpris og plus-size – av de mest ofte grunnen til at Bilder På Veggen InteriøR sjelden justert.


Vi har et stort utvalg av interiørbilder som du kan velge av. Kanskje ikke antall at føler motvilje for å kjøpe Bilder På Veggen InteriøR fordi det er ansett som. Henger du opp bilder med en rett under- eller overkant blitt utrykket ryddig og rent. Har du bilder i mange ulike størrelser kan du ta utgangspunkt i et indre kryss samler komposisjonen selv om ytterlinjene ikke er rette. Hos oss finner du vakre fotografier som er tatt av annerkjente fotografer.


De fleste av bildene leveres ferdig innrammet og kan henges rett opp på veggen. Bilder på veggen er en enkel måte å heve eller forandre uttrykket til til et rom på. Vi har bilder på lerret, plakater og skilt som passer godt både på stuen, soverommet og badet. Vegger er som tomme lerreter, fyll dem med inspirerende bilder med vakre motiver og morsomme skilt som passer ditt hjem. Last ned dette gratis bildet av Bilderammer Veggen Kunst Interiør fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer.


La bilder i grupper rette seg etter faste linjer som for eksempel rett underkant, rett overkanst, rette kanter rundt en komposisjon med mange bilder eller en rett linje gjennom motivene i bildene. Ikke heng bildene for høyt på veggen. Gå ut fra øyehøyde slik at blikket treffer omtrent i bildets sentrum. Inspirasjon og ideer til å innrede en vegg. Veggdekor, Hyller og kasser til å henge på veggen.


Få med deg de røffe hyllene i gjenbruk og gamle kasser som hyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg