mandag 1. februar 2016

Muuto chair

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. De grootste collectie chairs. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online!


Muuto chair

The Bar Stool edition of the chair is a quirky yet sleek take on the conventional bar stool, destined to look grand at your bar, restaurant, hotel or kitchen. Skallet er laget i miljøvennlig trefiber og er 1 resirkulerbart. God pris og behagelig å sitte i! Med et øye for detaljer, er hver linje og hver kurve designet for å balansere maksimal komfort med minimal plass.


MUUTO er et skandinavisk designfirma som samarbeider med de ledende skandinaviske designerne for å skape originale produkter med nye perspektiver. Dette resulterer i en nyskapende samling av nordiske møbler, belysning og tilbehør for moderne interiører i hele verden. I møbelproduksjonen bestreber de seg for å skape produkter som gir miljøeffektiv gevinst. Dette har resultert i noen populære interiørprodukter med nye vinkler.


Muuto chair

Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig handel og effektiv levering! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Vi gjør det trygt og enkelt å handle på nett. Norges førende designbutikk. Gjelder alle kjøp over 5kr.


Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode. Stolen er laget av et nytt skallmateriale av resirkulerbar plast og trefibre. Med et øye for alle detaljer, er hver linje og hver kurve designet for å balansere maksimal komfort med minimal plass. Fiber chair swivel base passer i spisestuen, resepsjo.


Stolen har en veldig god sittekomfort, og passer veldig godt til spisebordet, møtebordet eller som kontorstol. Fiber Chair er best kjent for dens rene linjer og balansen. Your have not selected any image.


Bespaar direct op GigaGunstig. Dé Muuto webshop van Nederland. VISU CHAIR - Sled Base - Wood Shell, White Designet av Mika Tolvanen. Visu Sled Base spisestol fra Muuto er en ergonomisk utformet og funksjonell stol.


Muuto chair

Den karakteristiske formen blir gitt av det formpressede kryssfiner treverket. Muuto er forankret i den skandinaviske designtradisjon preget av varige estetikk, funksjonalitet, håndverk og et ærlig uttrykk. Muuto står for Høy kvalitet og innovativ design.


Ved å utvide denne arven med fremtidsrettede materialer, teknikker og fet kreativ tenkning, er vår ambisjon å levere et nytt perspektiv på skandinavisk design. Vår telefontid er fra 10. Faktisk er navnet Muuto inspirert av det finske ordet muutos, som betyr nye perspektiver. For Muuto begynner god design med personen. Muuto håndplukker de beste design-talentene i Skandinavia og gir dem frihet til å utrykke deres egen identitet gjennom hverdags-produkter.


Visu Lounge Chair fra Muuto har en tidløs og gjenkjennelig profil, og er utformet for å kunne slappe helt av med den ypperste komfort. Formstøpt finér gir skallet sin karakteristiske form og skaper synlige linjer og mønstre i overflaten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg