mandag 29. februar 2016

Jade maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling.

En pastelldrøm av en blågrønn tone. Perfekt støvet og diskret. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Føler valget står mellom enten Jade eller Minty Breeze.


Hva skal jeg velge, og. En grønnaktig blå farge som de siste årene har fart som en vind over landet. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Avfallshåndtering: Tørket maling kan kastes i husholdningsavfall. Hvordan blande malingen. La Blandingen vile i minutter og deretter og rør igjen i 1-minutter før maling. Julekampanje Få det fint til jul.


Fluren Grovrent er meget bredt anvendelig, og passer perfekt til blant annet malte flater. Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. Robust maling Siden platene er ferdigmalte slipper du å bekymre deg for malingsøl og ekstra kostnader. Platene er lekkert malt med en robust og slitesterk maling. Den har mange smarte løsninger, og et komfortabelt bæresystem.


Bæresystemet har en godt avstivet rygg med god ventilasjon. Den gode luftgjennomstrømningen hindrer effektivt at du blir klam på varme dager. Gulvmaling fra TreStjerner er Norges mest solgte.


Vi har produktet som passer ditt. Med blank maling vil ujevnheter i flaten vises tydeligere, og underlaget krever bedre grunnarbei men samtidig er blanke overflater mer slitesterke og lettere å holde rene. Sens kan blandes i alle farger ut ifra tilgjengelige baser. Fargelameller er bestrøket med vanntynnet maling.


Jeg har bare kjøpt inn maling til TV-veggen i stua #128521; Det tok meg noen uker å finne den perfekte blåfargen jeg var ute etter, hehe!

Personlig syns jeg mørke farger på veggene er veldig fint, jeg er bare redd det blir for mørkt når man skal sitte og jobbe der dager i uka – og spesielt i vinterhalvåret. Dylusions - Paints - Polished Jade. Utmerket til Art Jounaling da den tørker raskt og gjør at sidene ikke kleber seg sammen.


Boksen inneholder ca 59ml.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg