torsdag 11. februar 2016

Franske møbler oslo

Stort utvalg av møbler fra kjente leverandører. Vi er stolt en av Norges eldste møbelforretninger, 1år. Se alle våre aktive kampanjer. Kjøp møbler på nett hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Vi tilbyr et bredt sortiment av møbler og interiørprodukter.

Vi har et bredt utvalg i vår utstilling, hentet fra ledende leverandører i Norge og i Europa. Fransk Bazar, Grünersgate Oslo Org. Det er vår oppgave å gjøre det enkelt for deg som kunde. Beste franske restauranter i Oslo , Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Oslo , og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor.


Den franske skolen i Oslo følger de offisielle franske læreplanene. Gitt sin kulturelle og geografiske særegenhet, har skolen i tillegg integrert tilpassinger i sine. Nye Balzac profilerer seg på interiør med franske møbler som spesiale.


Men butikkens mange rom og nisjer avslører et utvalg. Det kan høres ut som en romantisk drøm, tenk å jobbe sammen med sin franske kjæreste med å selge lekre, franske industri­ møbler !

Ifølge Nina er det ikke heeeelt sånn det er. Hvis man drømmer om å leve av å importere og selge møbler , er det kanskje ikke lurt å starte med det, ler hun. Skjønne møbler i vakker fransk landstil.


Vi har et stort utvalg av fine møbler i fransk landstil og vintage stil. Møbelbutikk i Oslo og en møbelhandel på nettet. Vi selger moderne møbler til norske hjem og til konkurransedyktige priser. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter.


Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Fra august måned vil denne møbel - og design drømmedestinasjonen være å finne inne på House of Oslo i Vika.


Her finner man moderne interiør og lekre detaljer i bøttevis. Butikken er også den eneste i Norge for fører møbler og produkter fra møbel - og interiørkjeden Habitat. Finn den her: Riis Skolevei Vinderen (frem til august). Det jeg har oppnådd etter at jeg kom hit er at kunnskapen min i fransk har forbedret seg, nå begynner jeg å forstå mer enn av det de sier til meg.


Etter at jeg kom hit vet jeg at jeg klarer meg alene og føler meg litt mer klar til når jeg offisielt må flytte ut hjemmefra. Donere bøker, møbler , klær og ting for en god sak. Vi trenger både brukt og nytt. Bor du i Oslo eller i Drammensområdet og har møbler , bøker eller annet du vil gi bort?


Ring oss gjerne og avtal henting.

Du kan også levere direkte i åpningstiden. For Oslo : ME Second han Gladengveien 1 Oslo Tlf. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Møbler i fransk landstil finder du her på siden.


Vi har et godt udvalg af kvalitets møbler i ægte fransk landstil, så nærmere kommer du ikke på et fransk landligt look til boligen, hvis du handler møbler hos os. Med disse møbler kan du skabe en fransk stemning i dit hjem, med masser af charme og hygge. I Norge finner du dessuten en unik ekspertise innenfor det franske boligmarkedet, skatte- og arveregler, eierforhol kjøps- og salgsprosesser, og mye nyttig hvis du eier eller vurderer å eie en fransk eiendom. Ta kontakt eller bla gjennom menyen øverst på siden.


Vakre og varige gaver i alle prisklasser. A- Møbler , unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg