onsdag 24. februar 2016

Glass asjetter

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Hos oss finner du fint servise, glass og bestikk! Se våre bestikk i forskjellige farger som skaper det lille ekstra til borddekkingen.


Eller hva med noen flotte glass å skåle med? Finn dine favoritter og dekk bordet til fest eller hverdag! En asjett passer perfekt til frokost og andre måltider hvor en liten tallerken passer.


Se hele utvalget vårt av asjetter i mange farger og stiler på ikea.

Små asjetter akkompagnerer gjerne kaffekopper. Asjetter kan ha en rekke materialsammensetninger, for eksempel porselen, keramikk, glass mm. Under et formelt måltid er det gjerne dekket på en kuvertasjett til hver gjest. En asjett er en liten tallerken, et grunt fat som brukes til servering. Vanligvis bruker vi asjetter for servering av forretter eller desserter.


Platen kan være laget av forskjellige materialer, f. Formen er vanligvis runde, men det finnes også andre former på asjetter. Service, krus, asjetter , glass. Villblomst - service.


Skal hilse fra fjellet - service. Glass , Krus, Asjett, Coaster. Asjetter kan også brukes for servering av salat eller brød ved siden av maten eller som tapastallerken for diverse småretter.


Tenk på å matche størrelsen på dine asjetter med størrelsen på dine varmmattallerkner, har du overdimensjonale middagstallerkener kan det være smart å ikke velge en altfor liten asjett. Vi hos glassoginterior. Her finner du bilder, pris og linker til mange forskjellige asjetter fra Rörstrand at kjøpe online.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.

Om du leter etter servise eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Butikkene er kjent for sitt rike produktutvalg og for de gode kundeopplevelsene.


Nå har vi også nettbutikk hvor du kan handle fra våre design- og merkevarer, og velge om du ønsker varen sendt hjem eller om du vil hente i vår butikk, ferdig innpakket innen timer. Vi i Firkløveren elsker å inspirere rundt det dekkede bordet. Ikke bare med våre vakre serviser, glass og bestikk, men også med tips, oppskrifter og idéer som gjør livet litt herligere, hverdag som fest. Inspirert av den finske naturen og duggdråpene som glinser som perler på en snor på gress i morgensolen, ble Kastehelmi til.


Er i klart glass cm. Her finner du asjetter både i glass og porselen fra klassiske merkevarer som Rörstran Iittala og Marimekko. En glasstråd fra fabr. Tallerkener og bolle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg