tirsdag 16. februar 2016

Sakkosekk fatboy

Mange saccosekker samt belysnings- og utendørsprodukter. Fra sakkosekker til belysning, både innen- og utendørs. Bestill produktene våre på nett. Fatboy L schnell bestellen.


Preise finden und vergleichen! Vi har The Original, The Original Stonewashe Buggle-Up, Headdemock, Junior sekkene, Doggielounge, og alle de andre. Vi sender fra vårt lager i Norge.


Det er mulig å få sakkosekken-sittesekken levert som post i butikk til 99kr pr stk. Hvis du legger inn bestilling på flere, og kan hente dette som post i butikk, skriv dette i meldingsfeltet. Ellers blir det automatisk en dyrere hjemlevering som blir standard leveringsmåte. Sakkoosekk i miniutgave. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Spesielt for barna, er dette selvsagt morsomt. Med en sakkosekk på barnerommet, gir du ikke bare de små et fint møbel å sitte i, sakkosekken blir jo en riktig så stilig innredningsdetalj også! Finn det nye sittemøbelet til barnerommet på Jollyroom Hos oss på Jollyroom finner du et stort utvalg av herlige sakkosekker og puffer.


Standard størrelse er 140×1cm. Vi leverer skreddersøm på forespørsel. Synk ned i en myk og komfortabel saccosekk etter jobb eller skole og vi lover deg at du kommer til å slite med å reise deg igjen. Leveringstid: Normalt ca. Få ting er så deilig som å sette seg ned i en myk sittesekk.


Sakkosekk fatboy

Innred barnerommet med en morsom saccosekk hvor du kan lese eventyr før leggetid. Saccosekken er blitt et verdensberømt sittemøbel og et møbelikon. Se vårt utvalg av dekorvarer som blomsterpotter, pled pynteputer, gulvtepper og mye mer.


Alle farger på lager for rask levering. De har også hengelamper og gyngestol. God kvalitet til god pris.


Sakkosekk fatboy

Du kan sitte på den, ligge i den eller bare bruke den til å koble av i. En fatboy fortjener en plass i alles stue og soverom. Yttertrekket kan vaskes på vrangen i 30°C. Uansett om du kjøper sekk til deg selv, junior eller hunden din, så får du samme gode kvalitet og et fantastisk utvalg av farger. Ytterdelen med trykk passer til nye eller eksisterende sakkosekker. Har du en sakkosekk, fatboy , eller en annen form for en sittesekk fra før men ønsker nytt trekk?


Jeg trodde det var en vanlig sakkosekk ut ifra bildet, men den var bitte liten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg