fredag 26. februar 2016

Lite stellebord

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.

Når det gjelder varemerker, er våre stellebord fra merker du kjenner igjen og kan stole på. Veggstellebordet er fremstilt i lakkert metall og derfor veldig enkel å gjøre rent. Et vegghengt stellebord gir en ideell stelleplass dersom du har lite plass. Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA. Litt liten plass på badet?


Gode merker, ditto priser og rask levering! Fint stellebord til minidukker! Stoffet har lommer på siden, til pleier og annet pleieutstyr.

Morsomt tilbehør til dukkehuset og perfekt for de minste dukkene, bamsene og figurene. Skulle gjerne hatt et slikt på badet. Stellebordet måler ca.


Det er fysisk umulig å få noe inn der som tar gulvplass, så et stellebord er nesten urimelig. Har du noe tilsvarende og kom på med en smart løsning? Derfor har vi samlet et bredt utvalg av stellebord i forskjellige størrelser og modeller for ulike boforhold.


Her finner du alt ifra et lite stellebord tilegnet for hjem med begrenset plass, til større modeller med god stellebordtopp og smarte oppbevaringsløsninger. Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut! Bor dere lite kan kanskje et vegghengt stellebord være et alternativ, da fester man helt enkelt et utfellbart bord i passe høyde på veggen. Lommer til å oppbevare krem , sjampo, våtservietter og andre småting på begge sider.


Under stellebordet henger det to nettingposer som kan taes av og taes med på eventuell reise. Hylle nederst til bleier. Madrass til Wilma stellebord. Vegghengt nedfellbart stellebord av høyeste kvalitet.


Lite stellebord med rød madrass. Leveres komplett med en myk stellematte som er fri for ftalater og PVC. Dette skaper rom for øyekontakt, lek og samspill, samtidig som stellingen blir langt enklere.

Fant et lite stellebord med badekar under, som kan tas ut når baby blir for stor. Det er lett og med hjul, så kan snu det litt etter behov. Har litt trangt ba så tror det er det som fungerer best her.


Skal ha kurver under stellematte tenkte jeg. Husker ikke helt hva det heter, har kun funnet det i butikk. Barna går på bordet selv, og når stellet er over, kjøres bordet ned og barnet kan gå av. Hev og senk stellebord fra 29cm laveste høyde, til 101cm høyeste høyde. Elektrisk regulerbart stellebord.


Hevbart og senkbart stellebord med håndkontroll. Bygger ekstremt lite , kun 85cm total dybde. Bordet går lydløst og hurtig både opp og ned. Har en smal plass ved siden av dusjkabinettet, og eller ikke noe ledig plass.


Er det noen som har lignende erfaringer, og som har funnet gode løsninger? Er ikke plass til å stå mellom et utslått stellebord og vasken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg