fredag 11. mai 2018

Brannhemmende beis

Brannhemmende beis og impregnering. Vi tilbyr sertifisert brannhemming for flere typer treverk. Godkjent for bruk i Svanemerket bygg.


Brannsikring, og bruk av brannhemmende maling og andre brannhemmende produkter, er en stadig større del av byggeprosesser. Det stilles strenge krav til brannvern: Riktig brannsikring kan redde liv og hindre skade på eiendeler, og er derfor et viktig forebyggende tiltak skulle det oppstå brann. Platene benyttes der det er krav om brannsertifisering i henhold til platenes sertifikat. Må overmales med Nordica Eco.


Vi verken ser eller kjenner forskjell på vanlige og brannhemmende tekstiler. Som følge av testresultatene har FR Facade fått klassifiseringen K1B-sd0. Ved en eventuell brann vil brannhemmende malinger hindre brannen å spre seg og brannvesenet vil få bedre tid til å bekjempe brannen. Når skadene ikke blir for omfattende, vil bedriften raskere komme i drift igjen. Særlig i rømningsveiene er det viktig at brannen ikke sprer seg raskt slik at de ansatte kan evakueres trygt.


Lakkprodukter til norsk industri! Oppstrøksplate for fargesjekk, metall (100pk) For oppstrøk av lakk. Velg hvit, lys grå eller mørk grå. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Lyse treflater kan også beskyttes med en brannhemmende beis som lar treets naturlige farge og struktur skinne gjennom. Lakkering av produkter, med både vanlig og brannhemmende lakk.


Innvendige produkter setter store krav til utseende og kvalitet, og vi emballerer våre ferdige produkter slik at varene ikke forringes ved lagring eller under transport. Finnes det noe enkel mellomløsning, slik som maling med høyt tennpunkt eller noe slikt (men ikke så dyrt som brannhemmende maling over)? Vi benytter informasjonskapsler til å samle og analysere informasjon om ytelse og bruk av nettsiden samt for å forbedre og tilpasse dine erfaringer og vise annonsering.


Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Når du velger kledning fra Moelven. Vi er tilknyttet Kledningskontrollen, en frivillig sammenslutning av klednings- og malingsprodusenter, som pålegger seg selv en.


Vi har drevet fargehandel i Bergen i år, og gjør vårt beste for å gi deg en god handleopplevelse. Fagfolk bak disken gir trygghet til deg som kunde. Vannglass brukes som brannhemmende impregneringsmiddel for tre og tekstilvarer, som mineralsk lim for glass og porselen, til impregnering og liming av papir, i ildfast kitt, som bindemiddel for malingfarger, som beis - og appreturmiddel, som betyngningsmiddel for silke, til mattering av rayon, for fremstilling av glassblekk og gummifyllstoffer.


Det må også være brannhemmende maling. Alarmanlegg, doble gipsplater på tak og vegger, vi har satt inn branndører, brukt brannhemmende maling , søppelkassene er plassert ut fra. Vinstra, Nord- Fron kommune i. Vi selger produkter fra Skadedyrbutikken, Epoxygrossisten, Jotun og brannhemmende maling fra Hensotherm. Brukeren får dermed et sluttprodukt som trenger mindre vedlikehold og ser penere ut over tid. Den aller viktigste årsaken er å forhindre nedbrytning av fasaden, spesielt hvis du har en trefasade.


Beis eller maling på fasaden. Vi har flere profiler i vårt standardsortiment, og kan også tilpasse til kundens ønske. På bestilling kan vi også levere kledning med grunning, maling, jernvitriol eller brannhemmende maling, i gran eller furu. Vår bestselger, og det naturlige førstevalget når det gjelder kvalitet og levetid i forhold til pris.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg