tirsdag 29. mai 2018

Drygolin ultimat holdbarhet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Våre tekniske eksperter i kundeservice besvarer daglig spørsmål fra dere kunder om hvordan male, hvilke produkter man skal benytte og gir mange gode råd og tips. DRYGOLIN Ultimat husmaling. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet.


Malingen har svært god beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været, og har langvarig farge- og glansholdbarhet. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,.


Ultimat har vesentlig kortere tørketi noe som muliggjør to strøk på samme dag. Extremt værbestandig beskyttelse. Jotuns beste utendørsmaling! Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger.


Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! God utflyt sikrer et jevnt og pent.


Hvis du har hvitt hus anbefaler vi Optimal Optiwhite som er spesialutviklet for hvite hus. Malingen er ekstremt motstandsdyktig mot regn, sol, kulde, vind og forurensing. Fulgte boka til punkt og prikke, med husvask og spyling. Blir spennende å se hvor lenge malingen holder.


Den var svindyr, men er holdbarheten så god som reklamen sier er den verdt prisen, synes jeg. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. En ny moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse.


Holder fargen lenge og har høy glans. Malingen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite. Moderne vannavissende teknologi. Drygolin Pluss Oljemaling. Det andre aspektet som Folksam legger stort fokus på ved bedømmingen av malingens holdbarhet er begroing, men begroing i seg selv er et estetisk problem og ikke noe som skader din fasade.


Kartet viser stor grad av høy råtefare i Norge. Slik kan du gi hele huset den aller beste beskyttelsen mot vær og vind. Liten råtefare Middels råtefare Høy råtefare.


Kan også benyttes som toppstrøk på metall og plast som vanligvis brukes i bygninger. Forarbeid: Underlaget skal være fast, rent og tørt. Et løfte om best holdbarhet i drygolinvær er jo nokså trygt fra.


Husk endeveden, 3-strøk vått-i-vått. Er drygolin extrem oljedekkbeis tatt ut av markedet, og er erstattet med ny type. Dem har jo nå ny type som heter pluss, og en ultimat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg