onsdag 30. mai 2018

Koselig interiør

Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.


Karisma Interiør er en koselig interiørbutikk beliggende i hjertet av vakre Ålesund. I vår store stoff og tapetavdeling finner du de lekreste varer fra verdens anerkjente designere. Et koseligere interiør , og kortere vei til å fyre i peisen.

Ingen grunn til å gjemme bort vedkubbene i boden eller garasjen, om du finner en plass til de innendørs. Les også: Disse smarte løsningene utnytter plassen optimalt 10. Det er en lun og behagelig verden å tre inn i fra den gråbleke hverdagen utenfor.


Hos oss finner du alt du trenger av kjøkkenredskaper og tilbehør. Finn detaljer som gjør det hyggelig å lage og servere mat til venner og familie. Innred kjøkkenet med både praktisk og koselig interiør.


Skap en harmonisk stemning på drømmekjøkkenet! Det viktigste spørsmålet er ikke hva jeg synes er koselig , men hva DU synes er koselig.

Hvilke farger liker du? Soverommet kan gjøres lunt og koselig med tapet, som dette fra Borge. Her varmer de telys i ei stekepanne. For det er noe vi ikke kommer utenom – det er vanskelig å få til en koselig og vennlig stemning hjemme uten farge på veggene eller møblene.


Resultatet ga meg hakeslepp! Se hvorfor dette smarte prosjektet har blitt så utrolig populært. Koselig og morsomt, Oslo. Her finner du vitser, historier, filmer, bilder og noen nyttige tips.


Personalet bak disken i 2. Dessverre må man kjempe mot følelsen av ha lyst til å snu før trappen opp dit, for man må ofte passere innehaveren selv og hun virker virker skikkelig muggen. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Kjente merkevarer til gode priser. Lag personlige bildeprodukter og vis dem frem i rommet. Luksus som gjør det trivelig å bo i en forholdsvis liten hytte.


Utleieren alltid lett tilgjengelig på telefon for å svare på spørsmål. Fra kald til koselig tv-stue Lite er bedre enn å krype opp i sofaen en fredagskvel gjerne med en fin film og en stor skål smågodt. Vi har gitt tv-stuen et løft.

Med dekorative varer kan du forandre stemningen i et rom, uten at det koster en formue. Det er ikke så veldig lett å ha det koselig når det ser ut som en svinesti rundt deg… Oppbevar tingene dine ute av syne på en fast plass for å holde rommet så ryddig som mulig. I vinterhalvåret er det koselig å tenne levende lys. Velger du våre Classic telysholdere trenger du ikke å bekymre deg for brannfaren.


Du bytter bare ut telyset etterhvert og har et nytt pent kubbelys hele tiden. Du slipper rennende stearin eller kubbelys som er delvis nedbrente. Skandinavisk stil med lun og koselig vri I en hektisk og travel hverdag søker vi mot det varme og trygge – det skal være harmoni og koselig.


Vi nordmenn er fortsatt glad i den skandinaviske og minimalistiske stilen, men den kan enkelt kombineres med varme farger så det gir en lun og koselig atmosfære. Her på Lunelamper kan du oppdage hvordan man skaper en god belysning, finne inspirasjon om innredning og interiør og besvare elektro spørsmål med lettleste guider og tips. Lunelamper skriver om interiør , belysning, stil og design - til bolig og hytte. Velutstyrt hytte med lyst og fint interiør. Deilige, myke tekstiler skaper en koselig og lun stemning i hjemmet.


Hygge har mye å gjøre med det å ha et harmonisk interiør , men det hjelper også veldig å ha det ryddig. På soverommet kan det vel nesten ikke bli for mye? Blå batikkpute, kr 44 Verket interiør. Okergul pute, kr 59 Cozy Living. Et tykt teppe på gulvet er snilt for kalde føtter.


Blå linpute, kr 69 Verket Interiør. Dobbelt sengesett i pudderrosa, kr 39 HM Home. Dekorasjon og interiør til hjemmet.


Små interiørvarer kan gjøre en stor forskjell i innredningen av en bolig. Det er ofte slik at møblene er de sentrale elementene, men det er med de små interiør - og dekorproduktene du gir hjemmet personlighet. Rødt og grønt er fargene mange av oss forbinder med jul, og denne tradisjonelle julestilen passer like godt hjemme som på hytta.


Kombinasjonen av naturlige elementer som bark, kvister, kranser og girlandere, i harmoni med røde store ruter gir en nostalgisk og koselig julestemning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg