torsdag 17. mai 2018

Lyngby glas

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Gå på opdagelse i shoppen, hvor du.

Vanlig pris: kr 9900. Special Price kr 8415. Og med priser hvor alle kan være me behøver det ikke at koste en formue, at udstyre hjemmebaren med dansk krystalglas i god kvalitet. Lyngby Glas krystalglas. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Finn laveste nettpris her. LYNGBY GLAS KRYSTAL er blyfrit. Velegnet til opvaskemaskine.

Tåler varmt vand op til grader. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Klare rene linjer, kritthvitt porselen og mønstre fra fortiden. Rhombe-serien er en hyllest til det klassiske med en fin ny tolkning av et velkjent mønster.


Brillante serien har et diamantmønster der fremhæver glassets glans. Fremstillet i ultraklart krystalglas i materialer af højeste kvalitet. Newsletter Newsletter to our newsletter. Tilmeld dig her, så sender vi dig en voucher, der giver i rabat, næste gang du handler hos os.


Rhombe har klare, rene linjer i kritthvit porselen med et mønster fra arkivene. Serviset kommer i flere deler så du får dekket til et flott frokost- eller middagsbor som er moderne og klassisk på samme tid. Den vakre og elegante designen gjør at glassene også egner seg godt for andre dessertviner og sprit som whisky, rom og den italienske spesialiteten grappa.


Lekre sugerør i glass , i fargene Black og Clear. Glassugerøret erstatter plastsugerøret og kan brukes i det uendelige. Den blyfrie glassmassen bearbeides så den fremstår ekstraordinær klar og med meget høy holdbarhet. Se det store udvalg af vinglas og flotte krystalglas, og shop til gode priser samt med hurtig levering.


Glasset har elegante detaljer, der tilføjer et strejf af stil til enhver drink, også når du bruger dem som vandglas på middagsbordet eller til sommerens læskende lemonade i haven.

Symfonia krystall - Eksklusive glass fra lyngby glass som er laget i helt transparent miljøkrystall. Fri frakt over 4NOK Åpent kjøp i dager Rask leveranse KitchenTime. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Komplett Bedrift Bedrift.


Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk. Benytt Klikk og Hent eller bestill online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg