fredag 4. mai 2018

Dørterskel hvit

Flat dørterskel til innerdør for mellomliggende montering. Noterer meg tipset om midlertidig dørterskel , sikkert ikke dumt Angående hvit pigment: Jeg så liksom for meg at det ble penere dersom overgangen mellom gulvene (det vil si dørstokkene) var så lite synlig som mulig, og at de derfor burde være i samme farge som. Flisene på badet er veldig lys grå, gulvet utenfor er lys parkett. Ingen andre dører i leiligheten har dørterskel , kun metallist for å skjule parkettovergangene. Noen som har innspill til hva jeg bør gjøre?


Er det en stor jobb å skifte terskel, eller tar det kort tid? Må jeg lakke flere lag da også? En dørterskel sikrer at det ikke oppstår trekk under døren når du har lukket den.


Dørterskelen er utsatt for mye slitasje fra skosåler, støvsugere, hundeklør, gulvvask og annet som sliter på den. Med tiden vil du kanskje oppleve at dørterskelen blir slitt, og det vil derfor oppstå trekk under døren. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Forside Gulv Overgang mellom gulv og dørterskel ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Dørstokken på bildet hadde vært malt både grå og hvit etter at treet opprinnelig hadde stått ubehandlet. Fjern den gamle malinga med ei skrape mens den fortsatt er varm. Hos oss ble det underste laget med maling sittende igjen, og det var umulig å varme vekk.


Det er et tegn på at malinga løsner fra treet. Listverk gjør prosjektet komplett og bidrar til å fremheve rommets særpreg og stil. Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Vi har innerdører av furu, og både dørbladene, karmene, listene og dørstokkene er brunbeisede. Vi vil male dører og lister hvite.


Og, det ble nok hvitt denne gang. Og jeg har brukt akrylmaling (!), Beckers. Eller som hun gjorde male med hvi toljemaling. På grunn av plasseringen av terskel, det ofte blir rustet over tid på grunn av kondens eller dryppende vann. Dette kan gjøre dørstokker skjemmende og ubehagelig å se på.


Heldigvis er det en enkel oppgave å fjerne rust fra en dørterskel. Dekk hele karmen med de mettede filler. Produktene er malt med farger beregnet på utendørs bruk, som oppfyller høye krav til dekningsgra festeevne og utseende, samt har høy motstandskraft mot de. Døren er en viktig del av interiøret. Valg av overflate på døren vil sette preg på interiøret, som gir rommet helhet og.


Ta kontakt med oss hvis du er tvil. Til malte dørbladers overflater brukes det en miljøvennlig vannbasert maling. Overgangslister er en praktisk og pen løsning for alle typer overganger på gulv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg