onsdag 2. mai 2018

Liten entre smarte løsninger

Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang. Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene.


En lys entré til å bli glad av.

Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger. Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv. Slik innreder du en liten entré Entreen er det første som møter oss når vi kommer inn døren.


Her vil vi ha smarte oppbevaringsløsninger, møbler som tar liten plass og detaljer som sikrer et godt førsteinntrykk. Begrepet smarte løsninger i innredningen bruker man jo ofte om møbler som kan brukes til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende. Før du bruker penger på en supersmart hylleløsning ville jeg sett på det mest grunnleggende i et soverom, nemlig sengen, sier Klungsøyr. PAX er et fleksibelt garderobesystemet har mange smarte løsninger , så du kan få det akkurat slik du vil!


Om du har litt trangt med plass i entréen kan du bruke skyvedører for å spare plass og gjemme bort rotet.

PAX blir komplett med KOMPLEMENT tilbehør, smart klesoppbevaring og garderobebelysning. Listen er lang over ting som ofte flyter rundt i inngangspartiet. Her gjelder det å tenke smart når du skal finne gode løsninger for oppbevaring og innredning. Bruk rabattkode BMVENN Lange, smale inngangspartier er spesielt krevende å innrede fordi det er vanskelig å finne løsninger som ikke tar for mye plass i rommet. Smarte løsninger i gangen.


I en liten leilighet som denne, har beboeren lagt vekt på å ha åpent og derfor sløyfet dør mellom entré og allrom. Ha gjerne egne knagger til gjester. Går også ann å ha klappsete på veggen. Skohyller er ryddig og kjempesmart. Kan evnt gjemmes inni skap.


Bruk alltid minst et speil i gangen. Det trenger ikke å være et stort prosjekt å få en liten garderobe! Uansett om du har utfordringen med en liten entré, eller det eiendomsmegleren kalte et sjarmerende og koselig soverom, kan du finne hjelp blant tipsene våre til smarte løsninger som utnytter den sparsomme plassen – uten å sprenge budsjettet. Ti tips til gode løsninger på liten plass. Alle ting bør ha et hjem.


Det er mye enklere å holde orden hvis alt har sin faste plass. Tenk kreative løsninger. Den nye SPRUTT-kolleksjonen har oppbevaringsløsninger og tilbehør som gjør dagens mest.

Har du en smal gang, er det smart at undgå at fylde den op med møbler. Skab en flot entré med inspiration fra de her smarte og smukke løsninger. Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen. Det finnes oppbevaringssystemer som passer alle behov: kurver til luer og votter, skorister, garderobestenger, knagger etc. Kanskje kan et speil bygges ut for å få plass til et skap bak, eller en kiste kan brukes som bord for å utnytte plassen til oppbevaring.


Bruk spesialtilpassede løsninger for å få maksimalt ut av plassen. En benk med oppbevaringsplass slår to fluer i en smekk, som sitteplass når skoene skal på, og rom for oppbevaring. Pris, kvalitet, kort leveringstid og god service er noen av våre viktigste fortrinn. Vi er en liten bedrift som følger dere tett fra planlegging til overtakelse av hytten. Hyttene produseres i Vest-Telemark og bygges i norske materialer -vi satser på lokale leverandører og kortreiste løsninger.


Jeg har en veldig liten gang, og skal innrede denne. På grunn av dører på av veggene, er det kun en vegg som kan innredes. Jeg ønsker å ha det ryddig og organisert, og vil ikke at det skal føles trangt.


Vurderer også å ha et speil på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg