torsdag 10. mai 2018

Kid interiør bergen storsenter

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Tekstil og interiør til hjemmet. Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. De har også dyner, puter, pledd og håndklær. Og selvfølgelig gardintilbehør, accessories og mye fint til barnerommet.


Kort sagt – fristelser til fornuftig pris. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.

Gardiner Solskjerming Stue Soverom Kjøkken Baderom Interiør Barnerom Borddekking Lamper og belysning Julevarer. Noen butikker og spisesteder har utvidede åpningstider. Det vil finnes stoffprøver til rullegardiner, plisségardiner og lameller samt prøver av persiennelameller i følgende.


Butikker med fargeprøver av sortimentet. Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner. INTERIØRY FÅ DET FINT. Ser du etter åpningstidene til Kid interiør ? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Kid interiør i Sentrumsvegen i Husnes på Tiendeo.


ETASJE Inngang fra Kaigaten: Aleris Røntgen 6. Underlagt en godkjent lærebedrift. Om bedriften ansatte Bedrift underlagt KID. Hvor synlig er din bedrift? Søkeresultatene fortsetter under.


Interiør har et stort utvalg gardiner og sengesett i mer enn 1butikker over. Kid ønsker å fornye norske hjem! I Norge elsker vi å fikse opp hjemme! BergenVis veibeskrivelse.

Kid er Norges ledende innen interiørtekstiler. Vi har også dyner, puter, pledd og håndklær. Kid skal fornye og begeistre norske hjem med enkle midler, og tilbyr et stort utvalg av funksjonelle, tidsriktige og gunstig prisede varer på samme sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg