mandag 21. mai 2018

Serveringsfat med lokk

Serveringsfat med lokk

Nordens største utvalg! Stort utvalg til servering. Kjøp serveringsfat her! Se vårt store utvalg av kakepynt, kakeformer, kakebilder og lys til kake!


Serveringsfat med lokk

Så disk opp med en gjennomført og stilig borddekking når du føler for det. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Serveringsfat med fane buffetfat partybrett. Retro serveringsfat med lokk. Flott skål med lokk i rustfritt stål med teakhåndtak.


Springform og serveringsfat med lokk ! Bake - steke - fryse - frakte og servere! Stek rett på bunnen med denne smarte springformen. Bunn og springform er laget med slip-lett belegg.


Størrelse springform 26cm. Bærelokk i matsikker klarplast. Et stabilt og elegant serveringsfat i sort plast, perfekt for eksponering ved buffe. Stablebare fat når du bruker tilhørende transpa rente lokk. Produsert av gjenvunnet PET.


Elegant og tidløst stettfat med lokk fra LG. Kvadratisk brett med hanker i Rustic Rattan-serien. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Egersund Kongo serveringsfat med lokk.


Serveringsfat med lokk

Vurderer å selge dette serveringsfatet med lokk da jeg har to. Ser ikke ut som den er brukt. Skal du servere for eksempel cupcakes eller kjeks har vi flere etasjefat der du kan servere alle julens syv sorter på.


Vi selger også kakefat med lokk som du kan bruke til å beskytte kaken, både når den oppbevares i for eksempal kjøleskapet, eller hvis du skal servere kaken utendørs. Gjerne stort, men alt av interesse. Lokk har Norges største utvalg av cap - I tillegg til vår meter lange New Era vegg har vi broderingsmaskin hvor vi customizer caps mens du venter.


Lekkert kakefat til feks cupcakes. Finn laveste nettpris her. Det elegante ildfaste fatet med lokk kan brukes som både stekegryte og serveringsfat. Først tilbereder du maten, deretter lar du den passe seg selv i ovnen før du til slutt serverer den smakfulle putrematen direkte i det ildfaste fatet. Selve lokket kan også fungere som serveringsfat.


Det er alltid hyggelig å servere noe smakfullt til godt selskap. Det blir enda hyggeligere å sette en lekker detalj på bordet fylt med godsaker. Med et etasjefat kan du enkelt servere gjestene ulike former for snacks, eller du kan bruke det som et kakestativ. Tingstad tilbyr et bredt sortiment av serveringsfat.


Våre serveringsfat kommer i flere størrelser og forenkler serveringen. Vi tilbyr også fat med tilhørende lokk for smidig transport og oppbevaring. Her finner du også ovale kurver som passer utmerket til servering av hamburgere og smørbrød. Plasttønner med lokk , av polyetylen. Til oppbevaring og transport av både faste og flytende materialer.


Stor påfyllingsåpning. Formblåst i ett stykke. Spesialkonstruerte lokk med gummipakning gjør at fatet holder helt tett, samtidig som det muliggjør smidig åpning og lukking. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter kjøkkenutstyr eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg