onsdag 16. mai 2018

Kjøpe drivved

Etter år, har vi laget det meste, men gleden er like stor når vi. Takk for innspill sålangt. Har vurdert drivved beis men usikker om det blir OK resultat, jernsulfat hørtes spennende ut men alltid skeptisk når det må stå i flere måneder før en får se resultat Møblene fra Kok Maison som det var tenkt matchet har også en veldig ru overflate så ville helst hatt ekte drivved dersom det er å kjøpe. Vi har resultater for Drivved selges til de beste prisene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Jeg skal kle den ene veggen i stua med drivved. Ikke lett å få tak i har jeg funnet ut… Noen som har noen tips? Denne har jeg lest, men ønsker noe mer ekte.


En nydelig lampe av drivved. Alt du trenger er en enkel lampe, ståltråd og selvfølgelig drivved. Et par timer senere har du en tøff lampe du kan vise frem til gjestene dine.

Vis frem de fineste klærne dine! Mange kjøper klesstativ for å vise frem sine fineste plagg. Jeg har laget mange enkle, kule, og fine DIY-prosjekter og tenkte å vise frem noen tips til hva man kan lage av drivved. Det som er fint med drivved er måten vannet har slipt frem strukturen i treverket på og hver planke og pinne blir unik og spesiell på hver sin måte. Tips: Du kan få til drivved fargen ved å lage en blanding av del hvit (vannbasert) maling og deler vann.


Mal greiner du finner (som er fri for bark) ett eller flere strøk til du får effekten du er ute etter. Lady har også en egen maling som heter drivved , som har en flott matt effekt og den helt rette gråfargen. Synd vi ikke fikk til et samarbei men takknemlig for at de kom på banen igjen.


Må gi dere krass kritikk for måten vi har opplevd dere. Legger ved noen bilder som viser drivved som jeg har plukket og noen prosjekter jeg har laget: Fant et tre som lå ganske nær vannet på en gresslette og kappet med meg store stubber, som nå har blitt kappet opp i mindre stubber. Treet er perfekt slitt og har fin farge og struktur. Det er slettes ikke alt på hytta som er nytt ! Noe disse bildene av lamper og forskjellig annet inventar viser. Selve ideen til drivved.


Ole satt på hytta og så seg rundt, Ikea møbler så langt øyet kunne se. For tanken har jo vært at iallefall Toppen på denne Hyllen skulle beises med denne fargen Jada, er sikkert mange som synes det er helt bak mål kjøpe nye plaanker for å så lage de gamle, men har man ikke mulighet å få tak ekte drivved , så funket dette veldig bra for min del: Denne beiset jeg som kjent med drivved , og det er ikke få gavler seg har sett i ettertid.

Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Nedenfor viser noe av det spennende vi kom over etter å ha søkt litt på nettet. Bildene kan du også bruke som inspirasjon før du tar deg en tur i fjæra.


Mye kan du faktisk klare å lage selv. Les også: Slik får du retrostilen. Dersom du skal kjøpe , da ville jeg kjøpt noen lys eikeplanker og f. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg