torsdag 3. mai 2018

Påskepynt småbarnsavdeling

Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skole, kontor, hobby og rengjøring. Faktura dager uten ekstra kostnad. Maletilbehør til kjempebra pris.


Kjøp materialene her! Vi har tatt i bruk dette på småbarnsavdeling , og barna syns det er veldig spennende. Vi erfarte at små grupper på 3-egnet seg til dette.


Det gjorde at barna fikk mulighet til å samarbeide med hverandre, og vi voksne kunne bidra med veiledning når behovet kom. Hvis du elsker påskepynt like mye som oss, så har du helt klart kommet rett. Hos oss finner du nemlig mange forskjellige kreative ideer til påske som du kan prøve sammen med barna. Diverse påskepynt av kartong. Mange ulike varianter av påskekyllinger som barna har laget, og én påskekatt!


Maling på papptallerker fikk vi inn flere eksempler på, og dette er kanskje ekstra kjekt med de aller minste barna. Ellers ser vi det er brukt kartong, fjær, glitter, piperensere og rulleøyne. Lag påskepynt sammen med barna Ønsker du å være kreativ og lage ting selv?


Vi gir deg noen enkle tips til hvordan lage påskepynt med friske blomster, greiner, eggeskall og litt tilbehør. Ta gjerne med barna og lag ting sammen. Morsom påskepynt av isoporegg. Med denne materialepakken har du alt du og barna skal bruke for å lage kreativ påskepynt ! La dere inspirere av materialene og bruk isoporeggene til å lage kyllinger, harer eller fine påskeegg. Finn inspirasjon her!


Stor og litt mindre gul vattkule - Rødt filt til hanekam - gul papp til nebb - Rund litt tykk papp til å lime kyllingen på så den står! Man trenger ikke alltid kjøpe nytt, bruk det man har, byttelån med en venn og miks nye. Påskepynt av rørperler. Det er alltid morsomt å være kreativ med rørperler!


Lag flotte påskeoppheng med barna og varier vanskelighetsgrad og detaljer etter alder. Her styrker barna pinsettgrep, fargesans og kreativitet. Små barn uttrykker handlinger gjennom kropp og bevegelse, derfor vektlegger vi utetid for alle barna, slik at de kan utvikle seg grovmotorisk med utfordringer etter eget utviklingsnivå.


Nissene har tatt på seg menneskemasker! De kler seg ut for å prøve å blande seg med vanlige folk, men det er noe som avslører dem! Toving av ull skjer når ullen blir utsatt for temperert vann, bevegelse og såpe.


Ta litt lim på eggeskallet (litt etter litt) og surr garn rundt. Fest en tråd i en avbrukket binders, fyrstikk el. Barnas side er en startside for barn og unge.


Du finner pekere og artikler innen en rekke kategorier som skulle være interessant for barn. Hva: Vi lager påskepynt av papiresker vi har brettet selv. Utstyr: Papirark i forskjellige farger (litt tykkere enn vanlig kopiark til esken), saks, lim, evt maleutstyr, øyne, av plast med bevegelige pupiller, fjær, pomponger.


Hvordan: Vi startet med å brette egne esker med hvitt og gult papir, hvordan ser dere på tidligere innlegg HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg