mandag 28. mai 2018

Dobbel luftmadrass med pumpe

Dobbel luftmadrass med pumpe

Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Vi har oppblåsbare madrasser fra Intex og gjestesenger i både enkel, halvannen og dobbel størrelse. Hvis du kjøper en luftmadrass uten innebygd pumpe , kan du naturligvis kjøpe en luftpumpe som passer til madrassen.


Noen har innebygd elektrisk pumpe , mens andre luftmadrasser må pumpes opp manuelt. Stort utvalg luftmadrasser med og uten elektrisk pumpe. La gjester sove mykt og godt om natten, eller gi deg selv bedre søvn på reiser, på campingen eller overnattinger på en luftmadrass med innebygget pumpe. Du slipper å blåse opp madrassen manuelt, og den elektriske pumpen gjør madrassen klar i løpet av få minutter. Når luftmadrassen ikke er i bruk, kan den raskt og enkelt rulles sammen og oppbevares i den medfølgende vesken.


En god luftmadrass er ikke bare kjekt å ha med på campingturen - den fungerer for eksempel også som en hendig gjesteseng som raskt kan finnes fram når du får overnattingsgjester. Dobbel luftmadrass med et mykt lag på oversiden. Madrassen leveres ekskl. Velkommen til Mitt Biltema.


Dobbel luftmadrass med pumpe

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Vi kan dessverre ikke garantere hvilken farge som leveres. Men faktum, kjøkken er betydelig del av en masse ting. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann.


Finn de beste prisene på nettet. Firmanavn:123Concept AS. Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med. Luftmadrass Luftmadrass.


Dobbel luftmadrass med pumpe

Innebygd automatisk luftpumpe Koselig luftmadrass til innendørsbruk med flosset toppskikt og innebygd pumpe. Den opphøyde kanten rundt hindrer at du ruller ut. Gjestemadrass med innebygget pumpe. De interne sensorene registrerer stadig trykket og den lave lydpumpen holder madrassen fast. En indikatorlampe tennes når dette er oppnådd.


King Size luftmadrass til parret som vil ha god plass, mål. Du kan få tak i en oppblåsbar madrass best i test for under tusenlappen som er god å ligge på, det finnes mye kvalitet i madrasser for rundt 70- kroner, og det er ikke så veldig mye for en god madrass. Extra hög (cm) luftbädd med flockad ovansida, slitstarka väggar och en inbyggd elektrisk pump som både blåser upp och pumpar ur på några få minuter. Skulle du befinna dig på en plats där du inte har tillgång till ström kan luftmadrassen även pumpas upp med manuell luftpump (säljs separat).


Förvaringspåse ingår. En dobbel luftmadrass er erstatning for dobbeltsengen når du skal på teltcamping. Den er også velegnet som gjesteseng i fritidshuset eller hjemme, når det er overnattende gester. De doble luftmadrassene finnes i forskjellige designs og materialer.


De mest populære er produsert i vinyl med velur på overflaten. Egnet til å pumpe opp eller tømme gummibåter, luftmadrasser og lignende. Pumper inn eller suger ut luft. V effekt (maks): 1W.


Dobbel luftmadrass med pumpe

Du må aldri la tilkoblet pumpe stå uten tilsyn. Du kan også bruge madrasserne på ferien og meget mere. På denne side finder du f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg