fredag 4. mai 2018

Konsollbord i glass

Moderne produkter av god kvalitetsdesign. Finn ditt nærmeste varehus på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Kjøp konsollbord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


I sortimentet vil du finne alt fra nordisk stil til trendy betong, slik at du kan finne et konsollbord som kan fungere som det perfekte supplement til din akkurat din stue!

Konsollbord er et mindre avlastningsbord for stue, entre eller kjøkken. La deg inspirere av vårt store utvalg konsollbord under. I denne kategorien finner du alle våre konsollbord , vi har blant annet konsollbord i glass og metall, skinn, marmor og treverk. Velg mellom materialer som tre, metall og eik. I vårt sortiment finner du også avlastningsbord ogkonsollbord med bordplate i glass , betong eller marmor.


Sett stilen med farger. Med gjennomtenkte funksjoner og materialer tilbyr vi deg også avlastningsbor entrebord og konsollbord i forskjellige farger. Derfor kan det både være fint og smart å innrede med et avlastningsbord i en hvit farger.

Vil du samtidig skape en eksklusiv atmosfære med luksuriøst uttrykk er et avlastningsbord i hvit marmor er perfekt valg. Akkurat som hvitt har et avlastningsbord i glass en forstørrende effekt. Konsollbase med en vakker gylden farge er laget av skinnende metall, mens en sterk topp laget av røkt herdet glass , noe som gir hele byggelyset.


IKEA - LIATORP, Avlastningsbor hvit, glass , Praktisk oppbevaringsplass i bordet. Et konsollbord er både et praktisk og dekorativt møbel. Kan plasseres bak en sofa, langs en vegg eller brukes som romavdeler. Passer fint til andre produkter i LIATORP-serien.


Vennligst kontroller at produktet oppfyller eventuelle krav for kommersiell bruk. Beskrivelse Lekkert designer konsollbord i buet temperert glass. Hx B1x D35cm – Ca. Glass , stål: Legg i handlekurv Les mer.


Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av rommet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trenger du et avlastningsbord hjemme?


Ta en titt på våre flotte konsollbord som avlaster deg når du trenger det. Se alle våre konsollbord på ikea. Velg blant skjønne og prisgunstige grå kontinentalsenger dagers angrerett Lave fraktkostnader Kampanje.


Referanse: skinnyglass.

Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom. Stort utvalg flotte konsollbord til gode priser.


Møbelbutikk Møbel-land. Høyt konsollbord i flere farger og prisklasser. Et ledig hjørne, en gang eller korridor, eller på siden av sofaen – vi har akkurat riktig konsollbord for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg