mandag 7. mai 2018

Krom lakk på plast

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Krom lakk på plast

Denne effekten kan lakkeres i vanlig krom , gull og bronse samt mange andre farger. Alt som kan males eller lakkeres med vanlig lakk , kan lakkeres med kromeffektlakk. Noen eksempler på ting man kan lakkere i kromeffekt: bildeler, mc-deler o. Det meste kan krommes av tre, metall, plast , glass. Metoden anses som mer miljøvennelig sammenlignet med de tradisjonelle metodene for kromming.


Har du en gammel lykt, 3D-print, grill eller noe du ønsker krom -lakkert? Men de har ikke mye pizazz. Hvis du ønsker krom for å matche designen din stil, men kan bare finne ting som du liker og har råd til i plast , plukke opp litt maling.


Krom lakk på plast

Maleri plast er mye enklere enn det høres ut. Spesialist maling spesielt beregnet på glatte flater som plast gjør det enkelt å få en spesialitet finish på nesten alle. Generelt: fins det noe jeg kan kjøpe som fjerner lakk på plastikk, uten at plasten går istykker? Påfør på kryss og tvers 1-lag chrome effektspray til ønsket effekt er oppnådd. Unngå påføring i direkte sollys.


Påfør ikke på underlag med syntetisk harpiks. Skal ikke overmales med klarlakk, fordi metalleffekten da forsvinner. Perfekt blir det ikke.


Krom lakk på plast

Dessuten vil det ha en tendens til å flasse der krommen er rustet. Eneste varige kur er å fjerne all krom og rust, syrebade og kromme på nytt. Spørs om det er lønnsomt i forhold til å kjøpe nytt. Dette gjorde jeg i en fjern fortid. Noe skikkleig klin husker jeg,som jeg måtte legge på med kost.


Moderne Filler på sprayboks - Enkomponent. Antistatisk rensespray for alle typer plast. Brukes i overgang mellom gammel og ny lakk.


Krom lakk på plast

Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Bygger på den samme elektrokjemiske teknologien som Rustkiller EXP.


Gir vakker dybde og glans på bilens utvendige lakk -, plast - og gummiflater. Påse at bilen er nyvasket og våt. Ta middel på en fuktig polersvamp og stryk ut middelet jevnt over flaten. Spyl deretter av med kaldt vann. Fastbrendt plast på krom.


Når jeg påførte klarlakken (etter at kromlakk var tørr), så løste kromlakken seg opp igjen og blandet seg litt med klarlakken - derfor mitt obs på dette. Velegnet til bruk på lakk , plast , glass og krom. Spray på , la virke 2-minutter, tørk av med en myk klut. Lakk etterbehandles med voks eller polish. Vær forsiktig med ny lakk sim ikke er hærdet.


Men sparkel på mopedkåper er jo generelt en dårlig ide. Nei ikke det, lurte på om hva du ville valgt hvis du sku lakke plast dip eller vanelig plast lakk på boks ? Litt seint svar men hva mener du med plast lakk ? Plastdip er jo noe av det enkleste som er. Polering av alu-felger tar vi, men er det lakk på felgene, må den fjernes før de leveres. Vi høyglanspolerer deler av aluminium. Det kan være deksler til mc, bildeler, gaffelbein, toppdeksler etc.


Noen ønsker å polere selv, men husk at gammel lakk , korrosjon eller krom må fjernes først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg