onsdag 2. mai 2018

Dusjsett med blandebatteri

Stort utvalg dusjsett fra kjente merkevarer til meget konkurransedyktige priser! Servanter for baderom. Innebygde og frittstående badekar. Westerbergs, Duravit, VB, m. Kvalitetsprodukt til garantert lav pris og rask levering!


Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Mulighetene er mange, og utvalget deretter. Eller kanskje ønsker du å føle vannet som regn sile nedover kroppen med en stilig sort regndusj? Vi har dusjhodet og dusjsettet som passer deg.


Enkelte av våre dusjsett kommer også med blandebatteri inkludert. Velg dusjsett ut fra egne preferanser og behov. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Gustavsbergs dusjsett kan leveres med alt fra en firkantet takdusj kombinert med hånddusj, eller bare med hånddusj. Et komplett dusjsett består av en dusjstang med en glider, en slange og en hånddusj. På enkelte modeller er såpekopp også inkludert.


Hånddusjene kan leveres helt uten innstillinger hvor det kun er en stråletype, eller med mange funksjoner som massasje, regndusj, og flere andre innstillinger. Våre løsninger er levert av anerkjente europeiske produsenter. Dusjsett , hånddusj, hodedusj og tilbehør.


Dusjsett med blandebatteri

Nedenfor kan det søkes på forskjellige typer dusjtilbehør. Velg produsent om det ønskes andre produkter, løsninger eller utførelser. Derfor finner du både produkter i beste kvalitet med unik design samt klassiske løsninger til en overkommelig pris. Blant vårt store sortiment av dusjstangsett finner du både tradisjonell samt mer moderne design i et stort utvalg av farger og materialer. Finn ditt nye dusjhode og dusjsett.


En dusj skal både gi en behagelig opplevelse og se fin ut, men også ha praktiske funksjoner. Alt dette finner du blant våre dusjer. For å gi deg som kunde et komplett tilbud av dusjløsninger, fører vi hos bygghjemme. Her finner du alt fra rimelige dusjsett med veggfeste inkludert slange, hånddusj og såpekopp, til eksklusive og litt dyrere dusjsett med takdusj, hånddusj og blandebatteri inkludert.


Se alle våre dusjsett her. Norges største nettbutikk på merkevarer for badet! God kvalitet til lave priser. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene.


Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Mandag-Tirsdag-Onsdag- Fredag 07. Ahlsell A-collection design dusjsett komplett med hånddusj, slange, såpekopp og stang. Dusjslangen er meter lang og i god kvalitet.


Dusjsett med blandebatteri

Dusjbatteri medfølger ikke og må kjøpes separat. Du kan melde deg av når som helst. Av den grunn, vennligst finn vår kontaktinformasjon i juridiske merknader.


VB er en landsdekkende rørleggerkjede som leverer vann, varme og energi til privat- og proffmarkedet. Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg