torsdag 31. mai 2018

Innolites lys

Innolites kvalitets ledlys for hjem. CoolFlame LED lys sett med bevegelig flamme. Norsk natur og norsk tekst. INNOLITES : Vokslys og kubbelys på batterier. Kubbelys i voks, drevet av batterier.


På avstand ser man ikke forskjell på dette lyset og et ekte. Timer - slår seg automatisk av etter timer om timeren slås på. Vi garentere den lengste drifttid på et sett batterier av alle LED lys på verdensmarkedet pr. Vi har den mest naturtro flammen, i bevegelse og farge, og helt lydløs.


Led- lys for ute og inne bruk. Disse led- lysene tåler både varme og kulde. Med beveglig flamme som virker helt naturtro. Den er komplett med batterier og fjernkontroll. Lyset er produsert i ekte voks.


Det gir den et naturlig utseende også i slukket tilstand. Siden lysene ikke avgir varme, kan de trygt brukes der vanlige stearinlys ikke er å anbefale. For eksempel i bokhyllen, på festbordet eller i vinduskarmen. De er ikke ekte - de bare. Unik patentert blafrende flamme som gir et helt naturtro inntrykk.


Denne kvaliteten er alene om å produsere et lys med en kraftig flamme som beveger seg – svært naturtro. Et lavt strømforbruk gir den en unik lang levetid. Batterier, klar til bruk. Fint og ekte utseende, men lyset avgir konstant en knepply den mest påtakelige lyden blant alle lysene i denne gruppa. Også det lyset i denne gruppa hvor du får minst lys nedover i lyset.


Dette lyset har også timer, med seks timer på og timer av. Det lyset vi liker minst i gruppa, sammen med plastlysene. Eneste forskjellen er at inne i lyset er det avansert elektronikk som gjenskaper en blafrende flamme og et lys som er 1 naturtro. Esken inneholder 2stk lys , batterier (til hvert lys ) og en fjernkontroll. Med AUTO funksjon lyser den timer til samme ti hver dag, i mange måneder.


Man trykker enkelt på undersiden av lyset for å slå de på. Når lyset er på kan man trykke en gang til for å sette på timer. Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys.


Du mister kanskje den flakkende flammen, men til gjengjeld behøver du ikke bekymre deg for fyr i gardinen, stearin søl eller slukking overhodet. LED- lys er meget troverdige kopier av levende lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg