mandag 28. mai 2018

Fargekart trebitt

Søk trebitt terrassebeis fargekart. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT -produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. TREBITT Oljebeis gir en transparent behandling som fremhever nyansene i treet og gir dybde til fargeopplevelsen.


Fargekart trebitt

Se film om hvordan du enkelt og riktig beiser terrassen. Her kan du se filmen for tidligere behandlet terrasse. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket.


Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! TREBITT Terrassebeis er det naturlige valget for et flott utseende med lang holdbarhet. SENIORINGENIØR ERIK LIEN HAR VÆRT ANSVARLIG FOR UTVIKLINGEN AV NYE TREBITT OLJEBEIS SOM NÅ HAR SUVERENE EGENSKAPER PÅ ALLE OMRÅDER.


Et transparent og naturlig utseende er hovedårsaken til at hus og hytteeiere velger beis. Når du skal gjøre gode fargevalg for terrassen, er det et godt tips å ta utgangspunkt i farger som passer til hovedfargen på huset eller hytta. Bestill blant våre fargekart for utemiljø.


Fargekart trebitt

Det vil gi en fin helhet på uterommet. Gjerne 1–mn avhengig av været. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Finn trebitt terrassebeis fargekart.


Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis. Beisens konsistens gir mindre sig og drypp. Beis med ekstra lang holdbarhet.


Fremhever trestrukturen. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster.


Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg