onsdag 2. mai 2018

Ikea speil bad

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Ikea speil bad

Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad. Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Speil , speil på veggen der! Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere.


Det er utrolig hva et speil på badet kan gjøre for romfølelsen. Et speilskap kan brukes til oppbevaring, og større speil gjør at baderommet ditt virker større og lysere. Flere av våre speilskap kommer med integrert LED-belysning, som bruker cirka mindre energi og varer ganger lenger enn glødepærer. Runde speil og store speil — speil for en hver smak. Har du noen gang lagt merke til hvor mye et speil kan gjøre for et rom?


Et speil kan skape dybde i et rom og gjøre at et rom føles større og lysere. Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. Kjøp nå, betal senere.


Handler du for over 2. Les mer om tilbudet her. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe. I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt.


Ikea speil bad

Vanlige speil kan plasseres overalt, men har sin beste plassering på badet, på soverommet eller i entreen. Tenk først over hvilke flater du vil dekke med et speil , og kjøp deretter et som passer dimensjonene. De fleste vil har et speil i tilnærmet helfigur i leiligheten. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom.


Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Ikea speil bad

Tips: Kvik selger speil 1x med to 13W Tlysrør for kr 1. Et speil gir masse romfølelse til baderommet ditt, og et speilskap gir deg oppbevaring i tillegg. Velg fra mange produsenter nedenfor. Når du kjøper et bad fra utstillingen, kan du spare mye penger på det nye baderommet ditt. Butikkene våre skifter jevnlig ut utstillingen, og det kommer derfor stadig nye fristelser til fordelaktige priser. Gå på jakt blant utstillingsmodellene.


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik. Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene. Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene når du skal ha nytt bad.


Klikk her og se det store baderomsutvalget, som kan tilpasses etter dine personlige ønsker og behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg