torsdag 31. mai 2018

Bygge vinstativ

Bygge vinstativ

Føl den rigtige vinkælderstemning. Ring til os på eller send en mail. Lad os sammen gennemgå din drøm! Vinstativ med plass til alt fra til flasker. Kan settes sammen i serier.


Bygge vinstativ

Er du ute etter et vinstativ som er helt utenom det vanlige? For vegg, bor gulv. Vinholder Til stue, kjøkken, vinkjeller. Bygg et vinstativ - et DIY-prosjekt for vinelskere. Sannheten ligger i vinen).


Ikke uten grunn sprer dette ordtaket over hele verden i så mange århundrer. Hvis du leter etter sannheten ofte, vil du sannsynligvis trenge et stilig vinstativ hjemme for å holde dine dyrebare vinflasker. Vi har vinstativ som gjør at vinflaskene blir en naturlig del av innredningen, eller som passer like fint i skapet eller på matbordet. Dersom du foretrekker at vinen står skjult kan du også finne et vinskap som passer til deg her.


Våre vinstativ rommer alt fra til 1vinflasker. Tenker i utgangspunktet å bruke trykkimpregnert 48xog gjøre det på samme måte igjen, men vil forhøre meg om råd og anbefalinger som jeg burde tenkte på nå. Vil også bygge hyller på ene veggen til vin med skråstilte hyller så vinflaskene kan ligge i trekanter i deler av de fordi det ser elegant ut. Bygg ditt eget vinstativ og sjekk dine ferdigheter Liker du å drikke vin? Jeg må tilstå her at mitt glass vin har blitt en tradisjon om kvelden.


Noen ganger trenger jeg ikke å tenke, for å holde hodet mitt tomt og nyt et glass rødvin foran peisen. Det aller viktigste å passe på når du oppbevarer vin er å sørge for at flaskene ligger i ro, gjerne på et mørkt sted med stabil temperatur. Det helt optimale miljøet for oppbevaring av vin er på grader, ingen rystelser og mørke.


Bygge vinstativ

Stativet er laget i tre og du kan både plukke det fra hverandre og bygge det opp på egen hånd. På denne måten kan du selv bestemme hvor mange etasjer du vil ha. Du kan bygge så stort du vil og sette sammen slik du ønsker.


Foto: Oddvar Walle Jensen. Vinhylle etter et bikubesystem. De vinene studenten Oddvar likte best kjøpte han mer av, og begynte å bygge seg opp en liten vinkjeller. Den gang var kjelleren en pappkasse under skrivebordet. Bredt utvalg av vinhyller og vinstativ i alle størrelser inkludert utbyggbare løsninger.


Bygge vinstativ

Billige vinstativ i tre og metall til markedets beste priser. Design til enhver smak hos wineandbarrrels. Stabelbart vinstativ som kan bygges på høyden eller bredden, det er opp til deg!


Nå kan du bygge din vinlagring på høyden eller bredden, i kjelleren, i kjøkkenet eller hvor du har plass! Hyllen er et byggesett, og du kan velge å bygge to lave hyller om du vil. Du vil selv bygge en vinhylle og trenger en trinnvis oversikt for dette formålet. I så fall har du landet riktig på vår nettside.


I den følgende teksten. Har godt utvalg i vinstativ , vinhyller, vinreoler og også noen vinkjøleskap, som de er billige på. Gå til Bakeren og Kokken. Whiteaway Vinskap med kjøl, eller vinkjøleskap om du vil.


I alle prisklasser, mer enn ulike modeller fra mer enn ulike merker. Julehuset Skeidar Se mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg