fredag 25. mai 2018

Postkasser posten

Postkasser posten

Kjøp enkelt online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Sjekk ut Posten Postkasser. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Alltid stort utvalg og god service.


Du kan kjøpe postkasser på nett eller på ditt nærmeste postkontor. Vi har postkasser i god kvalitet, med norsk design og god plass til større sendinger. Posten ønsker at alle navn merkes på postkasser. For eneboliger bør også gatenavn og husnummer være med.


Teksten er printet med værbestandig UV-lakk. Postkasse 6fra Allux er løsningen for deg som vil ha god plass til post og pakker i det daglige – og ha mulighet til å ha posten i kassen ved ferier og reiser. Når lokket åpnes ligger en solid stålplate klar for å ta imot posten. Posten legges på flaten og slippes ned i kassen når lokket stenges.


Våre postkasseskilt er produsert i plast, og printet med værbestandig UV lakk. Alle priser er inklusive frakt og mva. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. POSTKASSE FOR ETHVERT BEHOV. Hos Postkassebutikken finner du et bredt og dynamisk sortiment fra Nordens største produsent av postkasser , pakkepostkasser og.


Folkets favoritt: Villa Formfin, denne varianten har med lås under lokket. Vår norske bestselger i tradisjonell stil. Postkassen har en solid sylinderlås som sikrer deg kontroll over posten din, og god plass til daglig brevpost. Villa Formfin med lås vil man beholde lenge, og vi kan love en forventet levetid på flere tiår. Foto: Birger Morken, Posten Norge.


Postkasser posten

De aller fleste kommer til mottakeren, men noen ganger går brev i retur fordi Posten ikke finner riktig postkasse. Problemet er størst i felleskasseanlegg i blokker og bygårder. Digipost er trygt, enkelt og tilgjengelig. Hos oss finner du praktiske og stilfulle postkasser. Sammenlign pris med oss!


Vi har store og små modeller, samt låsbare postkasser som følger PPT- standard med holdere for navneskilt. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Du får også låsbare postkasser som er sikrere dersom du har behov for det, eller dersom du må dele postkasse med mange. Selv om det ikke er nødvendig å alltid holde postkassen låst, kan det være lurt å investere i en lås.


Postkasser posten

Hvis du reiser bort for en periode, er det greitt å vite at posten er trygt lagret i postboksen. Vi har all produksjon av postkasser på Strømmen og materialet er norsk-produsert aluminium. Vi har dermed en godt kontrollert produksjonsprosess etter norske standarder.


I tillegg har vi kort transportvei sammenlignet med konkurrentene som i hovedsak tilbyr postkasser som har sin opprinnelse i Øst-Europa eller Kina. Tenk sikkerhet – også når det gjelder posten din! Du kan velge mellom mange gode design som passer de fleste boliger!


Postkasser av galvanisert metall, i tre forskjellige farger og utførelser. Til modellene med lås medfølger to nøkler. Classic - klassiske , firkantede postkasser med grunnfunksjoner En serie som legger vekt på god kvalitet til attraktive priser! Med andre ord passer Classic-serien til deg som ønsker en helt enkel postkasseløsning. Og hvis du trenger å skifte ut den gamle postkassen din, så har vi en hel del du kan velge i. Store markpostkasser, også kalt pakkekasser, med store låsbare rom - perfekt hvis du for eksempel handler mye på nettet.


Vi har også vanlige postkasser som festes på stolper, vegger eller gjerder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg