mandag 28. mai 2018

Sølv speil

Sølv speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. PJ IMPORT AS - Powered by Mystore.


Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen. Her hos oss på Trademax vil du finne mange ulike speiler online.


Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil , et speil med sølv ramme eller hvitt speil. Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du alltid finne stilige alternativ her hos oss. Så vær kretiv og velg din neste veggspeil fra vårt sortiment. Alle Messing Sort Klar Sølv Brun. Speil er nyttige på en rekke ulike måter i et hjem.


Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende. Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom.


Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Et speil kan brukes til mye mer enn å bare sjekke at dagens outfit matcher og at håret ser bra. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Stilig og dekorativt speil med glittereffekt på rammen. Speilet kan brukes i de fleste rom både horisontalt og vertikalt. Venice skaper blikkfang i rommet. Med en kraftig og oversized ramme er dette speilet for deg som ønsker å skille deg litt ut.


Sølv speil

Rammen i sølv og sort her et vakkert. Det var rike egyptere som begynte å polere sølv og metall som de så oppdaget at de kunne speile seg i. Før den tid hadde man speilet seg i biter av svart vulkansk glass. De første speilene man laget var små, men rundt år 1e. Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Et speil kan gjøre underverk for et rom om man vinkler det riktig og kan gi en illusjon om at rommet er større enn hva det er.


Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større. Tilskåret i alle størrelser.


Sølv speil

Tilbake til login Send engangspassord. Fyll ut epostadressen din, og vi sender deg et engangspassord som du kan bruke til å logge inn. Når du er logget inn, kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg