tirsdag 29. mai 2018

Ølbrikker med trykk

Design ølbrikker til den neste festen. Som ølbrikke gjør de en god figur under glassene med voksenbrus. De kan også legges oppå glasset eller koppen når man skal vekk og vil unngå fluer, blader osv. Ha en stakk liggende når du møter kunder og samarbeidspartnere.


Hos Axon Profil finner du klassiske ølbrikker av papp av samme type som du finner på restauranter og barer. Glassunderlag med trykk.

Takket være ølbrikkens store trykkflate finnes gode muligheter for å formulere et slagkraftig reklamebudskap. Vi produserer ølbrikker med trykk i store og små opplag. Spør oss om idéer til utforming eller andre ting. Nå kan du få dine egne ølbrikker med trykk. Gjestene dine tar garantert med seg en suvenir hjem.


Da har du markedsføring under hvert vorspiel. Det klassiske reklamemediet innen gastronomien, fremstilt i en høyverdig offsettrykkprosess. Trykkmaterialet består av høyverdig papp med en tykkelse på mm.


La deg inspirere av våre eksempler og ta kontakt for tilbud.

Mulighet for trykk på eller sider. Materialet i våre ølbrikker består av høyhvit mm tykk spesialkarton, som har en spesielt god sugeevne. Vi kan trykke dit slogan, budskab, logo eller noget helt fjerde, alt efter hvad du ønsker.


Med en ølbrik i god kvalitet og med et flot æstetisk tryk efter dit valg, vil din virksomhed udstråle eksklusivitet og professionalisme overfor kunderne. Køb dine ølbrikker med eget tryk hos os og få altid en god pris og høj kvalitet. Brukskunst kan være så mangt, ta f. Så ønsker du også en brikke og stille ut, sjekk ut QXL. NOK til 3-NOK på auksjoner i denne kategorien. Sticky Note selvklebende blokk 100xmm.


Blokker Amed trykk , gr. Uansett om du velger ett eller flere motiver, får det moderne 6-farge- trykket dine bilder til å stråle med briljante farger. Takket være den dobbelte, matte overflatelakkeringen er drikkebrikkene helt ripefrie og vaskbare. MENY OMSLAGER med eget trykk. VINDU KLISTREMERKE med eget design eller trykk.


Når man kan bestille glass, korker, ølbrikker og whatnot med logo. Platekompaniet tilbyr en rekke. Fullfargetrykk på en eller begge sider. Hvad enten du vælger ét eller flere motiver, får den moderne 6.

Du kan også få trykk på innsiden av omslaget, men prisen vil være litt høyere. Er det noe du er interessert i, så ta endelig fatt i vår notisbokekspert, Per Tore Kosmo. Det er dessverre ikke mulig å bestille notisbøker med annet design på innsidene, da disse sidene allerede er klare hos oss som ferdige bokblokker.


Begynn med en gang, og få trykket blokker: Uten registrering, og uten å laste ned programvare! Benytt deg av vår raske og pålitelige leveringsservice. Mandag til Fredag fra kl. For klistrelapper, fotoveggbilde, fotoplakater og produkter med naturpapir, kromokartong og foredlinger kan leveringstiden enkelte ganger være mer enn dager.


I har muligheden for at sendes jeres logofiler og andet med , hvis dette ønskes. Er der særlige krav og ønsker bedes i kontakte os på mail. Vi har trykket ølbrikker til mange forskellige firmaer, og alle har været glade for dem.


Både den billige pris på vores ølbrikker med eget tryk og effekten af dem. Grafo trykkeri er et kvalitetstrykkeri i mellomstor klasse i Stavanger. Vi designer og trykker alt innen kontor- og reklametrykksaker til konkurransedyktige priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg