mandag 21. mai 2018

Sy liftgardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Sy sikksakksøm på alle klipte kanter. Brett knytebåndets langside på midten, rettside mot rettside, og nål.


Vreng ut slik at sømmen skjules (et triks er å bruke en pinne eller noe annet smalt for å gjøre jobben enklere). Nå er jeg med andre ord i gang med å sy liftgardin igjen. Men det er ingen sak når jeg har gjort det noen ganger før #128578; Det vil bli et nytt innlegg om denne gardinen så snart den er ferdig.

Sy på båndene med en søm på hver side og klipp de av inntil sømmemonnet, de skal fungere som en løpegang for spilene. Disse båndene har små hemper i midten , hyssingen kan da tres i akkurat der man vil. Det finnes også liftgardinbånd med små ringer på. Legg stoffet dobbelt nede og sy løpegangen for den nederste trelista.


Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. En liftgardin skaper hygge og eleganse. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn. Kom i gang med å sy din nye liftgardin.


Slik gjør du det: Mål bredden på vinduet. Stofforbruket er lengden på vinduet pluss ca. Du kan også forkorte stangen hvis vinduet ikke har de samme målene som stengene. Du kan velge å montere gardinen med fiberstenger eller strykebånd.


Utførlig bruksanvisning medfølger. Ser du etter nye liftgardiner? Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente. Bestill fra nettbutikken.

Kundene våre forteller oss at vi leverer en unik og enestående tjeneste. Vi tilbyr en komplett pakke fra hjemmebesøk og råd om design, til montering. Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet derfor har vi alt du trenger til vinduene dine. Velg mellom gardinløsninger som er klare til å henges opp eller sy og monter gardinene dine selv med gardinstenger, stoff i metervare, sytilbehør og gardintilbehør.


En mulighet er å kjøpe et ferdig skinnesett til liftgardin. Det selges på de fleste butikker hvor de har gardinstoff. Skinnesettene kommer i opptil 1i bredde og inneholder alt du trenger for å sy deg en liftgardin. Bare det å finne det perfekte gardinstoffet som står perfekt til resten av rommet kan være en utfordring i seg selv. Stoff og tråd må du sørge for selv.


Trenger du hjelp med gardiner og søm, enten det gjelder gardinsjal, liftgardiner, eller blondegardiner, så hjelper vi deg gjerne. Man trenger ikke kjøpe ferdigpakker for å sy en liftgardin , jeg synest de er dyre. Det du trenger er stoff, kroker, tynne tre lister, - strykbare remser for å tre tråden igjennom, snor for å løfte liften, krok som festes på veggen for å feste snorene når liften er opp heist. Hos oss finner du mange modeller og farger. Gardiner til rimelige priser får du hos bonprix.


Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov. Tilpasset liftgardin Du kan få målsydd liftgardin nøyaktig etter mål, både på lengden og bredden uten at det blir veldig dyrt. Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på, om den skal monteres i tak eller på vegg.


Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg