torsdag 17. mai 2018

Bygge økologisk hus

Bygge økologisk hus

Drømmen var å bygge et miljøvennlig hus , der tak, gulv og interiør skulle resirkuleres. I dag er det mange som tenker at hus skal være funksjonelt og kun tilpasset våre menneskelige behov, men vi var inspirert av andre som hadde forsøkt å bygge noe som var tilpasset naturen og på naturens premisser. Det er dyrt å bygge hus og ikke minst er det myndighetskrav som er medvirkende. Ser man på massivtre så er det en miljøvennlig måte å bygge på, med en fornybar ressurs.


Det faller noe dyrere enn tradisjonelle elementer men det er en prioritering man må gjøre dersom man ønsker et hus med økologitanke. En del arkitekter har spesialisert seg på å bygge hus gjennomgående av naturmaterialer. Naturlig ventilasjon, “pustende” konstruksjon og minimal bruk av kjemikalier skiller disse fra dagens nye boligbygg. Aktivhus leverer ferdighus av denne typen.


Alt om å bygge ny bolig. Veien fra drøm til virkelighet. Et innbydende og arealeffektivt hus med moderne former, mye lys og høyt under taket. Ferdighus og ferdighytter! Vi har funkishus, moderne hus og herskapelige hus.


Bygge økologisk hus

Eller leter du etter fjellhytte eller en moderne hytte ved sjøen. Denne prisguiden viser deg kostnadene som påvirker pris og budsjett for bygging av hus. Når du skal bygge hus er det mye å tenke på og mange valg du skal ta. Nordbohus har hus for de fleste tomter og mange ulike hustyper, både eneboliger og tomannsboliger.


Alle hus kan vi tilpasse etter dine ønsker og omgivelsene. Og har vi ikke huset du vil bygge , blir vi gjerne med på å tegne det sammen med deg. Det blir stadig mer populært å bygge sitt eget hus.


Muligheten for å selv kunne velge plassering, planløsning, design og mye mer tiltaler mange som er på jakt etter det perfekte hjemmet. Hus til varmepumpen er også en god måte å skjule den på bygninger der dette er nødvendig, som for eksempel ved fredete bygg. Enten du skal bygge et fullverdig hus med tak og vegger, eller kun et overbygg til varmepumpen, er det mange muligheter å velge mellom.


Hvem bygger hva, hvor og når? Fyll ut ett skjema og bestill huskataloger fra flere leverandører. Veldig gode priser på Hus og bygg hos Bygghjemme. Spesialprosjekterte hus. Vi tilbyr våre kunder individuelle løsninger ved utarbeidelse og bygging av ønskede prosjekter.


I samarbeid med kunden og etter kundens ønsker prosjekterer vi hus i samsvar med selv de mest komplekse krav. I tillegg til produkter av standardmaterialer tilbyr vi våre kunder produkter av ulike materialer. Murt våningshus med flatt tak fra det sørlige Kreta.


Teknisk og økologisk. Han har flere prosjekter på lur ut i fremtiden. I gjennomsnitt blir det til 1-prosjekter om året med halm. Blant våre ferdighus finner du funkishus, funkisboliger og andre moderne hus. Se våre nye husmodeller og bestill vår nye huskatalog her!


Du lurer kanskje på hva det koster å bygge hus ? Man setter ikke i gang med husbygging uten å ha god oversikt over totale byggekostnader. I denne artikkelen regner vi ut kostnader ved å bygge hus – både enebolig og tomannsbolig. Et arkitekttegnet hus blir i de fleste tilfeller dyrere enn et ferdighus. Prisen avhenger naturligvis av mye.


Kunne tenkt meg å vite hvor billig det egentlig er mulig å bygge ? Alle dere snekker-cowboyer som bygger selv eller gjør maksimalt med egeninsats, hvor mye kommer husene deres på? Da er ikke tomteprisen interessant, men om det er høy standard og hvor stort huset er. Legg gjerne ut budsjett eller lignende. Vi hjelper deg med å finne riktig hus , og å tilpasse det til livet du og familien din lever. Sjekkliste når du skal bygge hus.


Bygge økologisk hus

Finn det huset du liker best her! Hele prosessen rundt det å bygge nytt hus fører med seg mange små og store beslutninger som skal tas stilling til, og da i riktig rekkefølge. Vi og våre forhandlere hjelper deg selvfølgelig gjennom hele prosessen, men allerede nå kan du få en viss oversikt ved å se over sjekklisten vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg