onsdag 23. mai 2018

Duker ikea

Vi har til kjøkken, bad og stue. Duker - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Duker ikea

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn din favoritt blant vårt store utvalg av interiør i tidløs design! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Duker ikea

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. Med en duk kan du kle opp spiseplassen til alle slags anledninger. Duken gir bordet mer personlighet, og beskytter også mot flekker, slik at du kan bruke mindre tid på rengjøring etterpå. Vi lanserer nye duker med jevne mellomrom hele året, så kikk på utvalget og frisk opp spiseplassen når du vil.


Duker ikea

Trenger du stoff til å lage gardiner, duk eller kanskje noe annet spennende som for eksempel et kjolestoff? På IKEA finner du metervare i ulike materialer, farger og mønstre. Stikk innom ditt nærmeste IKEA varehus for å kjøpe våre flotte stoffer og tekstiler.


Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon.


Duker ikea

I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og. Handle enkelt online hos ellos. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl.


Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.


I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord. Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker.


Du kan gjerne komme innom en av butikkene våre, eller bestill i nettbutikken og hent varene dine i butikken i byen. Slå an tonen med blonder, hvit lin eller morsomme trykk. Runde duker kan være vanskelig å finne, men ikke hos oss. Finn favoritten din i en Home-butikk eller online. Solid duk , navy 95NOK.


Dekorer bordet ditt etter sesong og høytider. Pynte bordet med løpere, dekkebrikker og vakre servietter for å skape rett steming for familien eller middagsgjestende. Stort sortiment til markedets beste priser. Vi leverer på 3-virkedager. Trenger du en mer slitesterkt eller vanntett duk kan en voksduk være å anbefale, de kommer i ulike størrelser med ulikt motiv på, en voksduk er perfekt til å beskytte bordet fra søl og fukt, du tørker bare av duken med en fuktig klut så er den ren og klar for neste selskap.


Spar Kjøps Nyhetsbrev. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut. Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker.


Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin, linduker, løpere, gardiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg