tirsdag 15. mai 2018

Diasrammer

Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig. Lagerstatus Ikke tilgjengelig. Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre. Diasrammer som passer til bilder i størrelsen 24xmm.


Med glass som beskytter mot støv, fingeravtrykk og riper. Ventilasjonssystem og Anti-Newton-glass.

Monteringspunktene gjør det er lett å montere. Avstand fra senter av linsen til enden av stanga er 1mm. Jeg har også kanskje om noen år tenkt å anskaffe meg en filmscanner, men er det da en fordel å ha bildene mine i diasrammer uten glass. Japan Photo er kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser på fotobøker, kameraer og fotoutstyr. Bestill på nett eller besøk oss i butikk.


Fjern dette produktet fra min favorittliste. Legg dette produktet til min favorittliste. GEPA antinewton diasrammer med glass 24x3 3mm.


Reflecta HD Digital Med Reflecta HD diasduplikator er det lett å fotografere bildene dine med et systemkamera.

Bare å skru på objektivet og du kan begynne! Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Gummibelg, mm i diameter. For rengjøring av kameraer, optikk osv. Plastikfolieret med stk i hver pakke 1kr for 1stk.


Dertil rammer plus løse anden pakke. Weblager: 2-dage lev. Gepe opbevaring af stk. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Q CONNECT fineliner-penn, tynn spiss, blå kropp med grep, blått blekk hos staples. Rafo Engros AS er importør av alt av tilbehør til fotografering. Vi har et stort utvalg av rammer og fotoalbum.


Videoverkstedet AS er Norges største private senter for digitalisering av film, foto, videokassetter og lydopptak. Vi betjener alle typer kunder fra privatpersoner. Det er 1mm fra midten av rammen til enden av stangen. Les mer om det store produktutvalget i nettbutikken vår. Slide Mounts The correct choice of mount will determine the performance and quality of your projection during future years.


Rens diasrammer innvendig for støv da dette ikke blir gjort hos oss.

Merk forside slik at dias blir skannet riktig vei. Har du negativer med skrivefelt (papir) øverst må dette fjernes samt alle limrester. Vi tilbyr et bredt utvalg av kurs på ulike nivåer innenfor kategoriene foto, video. Støv i diasrammer blir ikke fjernet av oss, dette må du sørge for selv før du sender inn bildene.


Vi foretar ingen manuell fargekorrigering. Dette må man i tilfelle gjøre i etterkant etter avtale. Forsendelsen til oss må være forsvarlig pakket slik at negativer og verdifulle gamle bilder kommer hele frem. Diasbetraktere for ethvert behov. Nettdrift eller bare batteridrift, med utkastersystemer, muligheten for å se på ikke montert film, for tykke og tynne innramminger.


Ein Diarahmen ist in der Fotografie ein kleiner (Bilder)-Rahmen, der das Diapositiv umfasst und so die Einbringung des Filmausschnittes in den Diaprojektor oder. Jeg har en LS5 og den kan bare scanne ETT og ETT dias i ramme. Men den har adapter for.


Altid de rigtige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg