fredag 19. juni 2015

Geiteskinn

Opprett PDF-katalog for denne kategorien. Sorter etter Set Descending Direction. GEIT 1X 100cm STOR HVIT. Geiteskinn kan brukes til forskjellige formål, avhengig av garvemetode.


Skinn av voksen geit har sterkere narv og fastere struktur, og er mindre strekkbart enn. Vi tilbyr skinn, huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming.

Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Europris - Mer til overs! Naturlige kjeskinn fra norsk melkegeit, beregnet til dekorasjonsskinn for hus og hytte. Like godt egnet på bordet som bordbrikke som i stolen og sofaen.


I nettbutikken har vi assorterte farger på geiteskinnene. Kontakt kundeservice hvis du ønsker spesiell farge. Vinter-arbeidshanske i geiteskinn , vind- og vanntett.


Gir meget god varmeisolasjon, samtidig som de holder hendene tørre. En praktisk størrelse til allsidig bruk.

Omslaget er mykt geiteskinn av god kvalitet. Denne bibelen leveres i. Kidd-, kje- og geiteskinn. Normalt tek me eit parti om hausten og mange utover våren og sommaren.


Ri komfortabel i dette paret med kvalitetsstøvler i geiteskinn. Innsiden har lærfôr for ekstra myk passform. Det klassiske svarte læret og frontlissene gjør.


Norsk Bibel NBnynorsk. Ein praktisk storleik. På IKEA finner du rimelige og flotte saueskinn og kuskinn. Saueskinnene våre passer inn på hytta såvel som i godstolen hjemme. Se alle saueskinn og kuskinn på.


Monteringshanske, vinterhanske av geiteskinn. Vinterfôra , komfortabel og god passform. Mjukt geiteskinn gir utmerka smidigheit og fingerfølelse. Borrelås rundt handledd.


Eigna for monteringsarbeid og andre lette oppgåver i kulda. Med elastikk i håndbak og borrelåslukking rundt håndledd.

Bruksområde: Egnet til monteringsarbeid og generelt den type. Stort utvalg av pene og komfortable ridehansker til alle årstider. Ridehanskene har godt grep og finnes i forskjellige farger og design. Definisjon av geiteskinn i Online Dictionary.


Betydningen av geiteskinn. Oversettelser av geiteskinn. Informasjon om geiteskinn i gratis engelsk online ordbok og leksikon. Rålekker sort puff i 1 geiteskinn. Dette er et naturprodukt, noe som vil si at det kan forekomme innspill fra andre farger.


Hanske i ekstra mykt, sort geiteskinn , foret med 1 Kevlar stoff som beskytter hendene mot kniver og andre skarpe gjenstander. En beskyttelseshanske for politi,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg