tirsdag 30. juni 2015

Fargeforslag til stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas.


Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene.

Nedlasting til Archicad og Revit. Jotun Uteinspirasjon. Slik finner du din personlige stue -stil 24. Når Finn Schjøll pusser opp hjemme, blir det svært personlig. Den røde tråden er han selv, og han oppmuntrer andre til å gjøre det samme.


Har du lyst til å se hvordan fargen gjør seg i stua di før du går til innkjøp av maling – uten å gripe penselen fatt? Nordsjö Visualizer er en app som gjør det mulig å teste ut ulike farger i hjemmet. Tapet er en annen mulighet for å gi et ekstra personlig touch til boligen. Kle en enkelt vegg eller et helt rom med tapet som komplementerer din fargepalett i resten av boligen.


Den er lysere og mer naturlig dempet i uttrykket. Lekker til en mengde ulike tresorter, – og ikke mint tøff til alt fra grått, rosa og rødt! Fungerer godt til de aller fleste hvittoner. Til deg som planlegger en hel bolig eller et større interiør. Ikke tenk hvert rom hver for seg.


Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år. Lek deg fram til dine favorittkombinasjoner av farger – eller få inspirasjon i denne saken om hete fargekontraster fra Bo Bedre!

Dette ser vi også på salg av tapeter til stue. Les også: Fargeglede – akkurat nå. Karina forstår vår stil og fant farger som passet perfekt til alle etasjer og rom. Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt.


Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen , men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint! Ved å betrakte fargen i ulikt lys i det rommet du skal male, vil du få et godt beslutningsgrunnlag. Ei gulvlampe gir perfekt leselys, og du kan flytte den hvor du vil, for eksempel til senga eller lenestolen. En romavdeler på hjul kan trilles hvor som helst og fungerer både som oppbevaringsplass og innredning.


Du kan henge opp bilder på den, eller for eksempel kurver til toalettsaker (slik at du har alt lett tilgjengelig). Fra kald til koselig tv- stue Lite er bedre enn å krype opp i sofaen en fredagskvel gjerne med en fin film og en stor skål smågodt. Vi har gitt tv- stuen et løft.


Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Men hvitt tryller ikke frem dagslys. Ved å lage klare brukssoner for ulike aktiviteter, blir rommet også mer ryddig og oversiktlig. Det kan være utfordrende å innrede en stor stue. Her er noen tips til hvordan du kan lage soner i stua.


Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer.


Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg