tirsdag 9. juni 2015

Hanne kristin rohde bare et barn

Lave priser, rask levering og over millioner bøker! Hordaland innsideroman Inspirasjon Kagge forlag Kjemp for alt hva du har kjært Krim Kultur kvinne Ledelse Leder Lederrevolusjon Lederskap Lesere Lojalitet Media mink mobbing Modig Mørke hjerter Neitilpels. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet, CD. Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Dag etter dag kjørte Rohde Volvoen sin fra Grønland til Nordberg, og alltid tenkte hun: Lever Sigrid?


Ligger hun et ste bare 1meter unna en vei, en sti?

Dør hun akkurat nå, på grunn av en detalj vi ikke har sett? Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt. Pris kr 1(spar kr 22). Bare et barn kriminalroman. Boken lanseres i pocket-format 8. Du kan lese mer om boken på Bareetbarn.


Last ned utdrag Legg i ønskeliste. Et intenst og spennende første kapittel sparker i gang handlingen i boken. Rohde mestrer thrillersjangerens ytre rammer, og virker tidvis inspirert av amerikanske actionthrillere.

Bøker som har veltet salgstativene i de fleste norske bokhandlere. Det er ingen tvil om at Rohde har funnet sitt lesende publikum, og det er jo derfor vi skriver, er det ikke? Hanne Kristin Rohde har gitt ut to kriminalromaner om sin politihelt Wilma Lind. Denne romanen er en regelrett page-turner.


Historien starter med en pressekonferanse hun er tilstede på der to mennesker blir skutt, en journalist og en politiadvokat. Videre blir to små gutter av utenlandsk opprinnelse funnet drept i Oslo. Etter hvert veves disse to sakene inn i. Tilbudspris 12-Ordinær pris 17-På lager. Flere av samme forfatter.


Dette er en spennende, tankevekkende og realistisk krim. Ingrid Vollan leser perfekt. Hun har en klar og tydelig stemme, perfekt uttale og et behagelig tempo gjennom hele lydboken. Det burde jo glede meg enormt, jeg som tross alt har skrevet den.


Jeg tror imidlertid at alle som har lest boka og kommer til å lese den, forstår hvorfor jeg ikke bare er glad. Spenningen holdes ved like til den aller siste linjen, og forfatteren vet å skru en flott historie sammen. Hun er nemlig en forfatter som kjenner sitt fag. I et intervju med Se og Hør tidligere i år fortalte Rohde , som også har en sønn på år, at begge sønnene har vært rammet av sykdom i løpet av de siste årene.


Saken fortsetter under bildet.

Herunder pedofilinettverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg