torsdag 11. juni 2015

Fantasi finnsnes

Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Finnsnes. AMFI rett over Kysten rundt. Vi fører et stort utvalg varer fra bl. Salong Fantasi AS fra , Troms.


Frisørsalong på Finnsnes. Informasjon om salongen og medarbeidere. Velg en eller flere behandlinger og trykk neste. Kort hår = ned til nakke. Medium hår = ned til skulder.


Langt hår = fra skulder eller lengre. Dette er en salong for ALLE. Vi jobber stadig med og fornye oss og tar alltid meget godt vare på våre kunder.


Finnsnes Panorama ) Vi er pr dags dato frisører som jobber her. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Senterleder: Stig Bergheim.


Vi holder oss oppdatert på moter og trender og i tillegg utfører vi alt innen hårpleie, både på damer og herrer. Om du er ung, gammel, kvinne eller mann, vil vi gjøre vårt beste for å finne den beste utgaven av akkurat deg. Har sluppet inn mål på de fire siste kampene. I dagens kamp så stiller de med juniorlag, og jeg tror de får det tøft mot et Finnsnes lag som er inni en god periode. Finnsnes begynte opp etter ferien med 5-seier hjemme mot Tromsø 2. Teaterlek glir over i små forestillinger og dramatiseringer av eventyr.


Vi improviserer ofte slik at hendelsene skjer ut fra fantasi heller en manus for denne aldersgruppa, og fokus ligger på trygghet i gruppa og det å tørre leve seg inn i roller. Leter du etter en frisør i Finnsnes. Her har vi samlet relevante frisører som du kan velge mellom.


Alle tre elsker de fotball, og har et øye på veldig mye av det som skjer rundt i fotballeuropa. Finnsnesværingen ledet showet med stødig hånd da Finnsnes og omegn Røde Kors feiret sitt 80-årsjubileum lørdag. Etter middagen, og før desserten kom ut på bordet, mistet imidlertid toastmaster Hans Karolius regien et lite øyeblikk. For det han ikke visste var at han skulle få utdelt Kongens fortjenstmedalje denne kvelden.


Tantrisk Massasje Finnsnes. Er du en kvinne på jakt etter en mann? Post: Sjøgata FINNSNES. Lenvik Frivilligsentral på facebook. Følg oss i sosiale medier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg