fredag 5. juni 2015

Stavangerflint middagsservise

Stavangerflint middagsservise

Sammen med formgivere som Torbjørn Feyling, Eystein Sandnes, Kåre B. Løve Nilsen utviklet Inger Waage en rekke serviser som ble. Stavangerflint - August- Fem dype frokost-tallerkener fra litteraten. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Legg igjen en kommentar. Tekanne i den populære designet Pasific, designet av Inger Waage på begynnelsen av tallet. Fru Ljungs eplekasse. Stavanger Fajansefabrikk vokste raskt til nærmere 3ansatte, og produserte serviser og brukskunst til innenlandsmarkedet, og med eksport til land.


Det store fatet er også brukt. Har noen deler av et gammelt servise fra stavangerflint merka 54. Er spent på om det finnes enda.


Stavangerflint middagsservise

Torlaug Johansen, August 2. Den har litt svak krakelering og misfargning (se bilder). Selges derfor rimligere. Frakt med andre varer blir aldri mer enn kr inntil kg. Vi har resultater for Egersund fajanse til salgs til de beste prisene. Se populære juleserviser fra produsenter som Royal Copenhagen, Björn Wiinbla Kähler m. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise.


Se de beste tilbudene! Finn best pris på hvitevarer. Består av kopper, tallerken med fat, ett smørfat, en fløtemugge, Lite brukt servise fra Figgjo. Fint brukt retro middagsservise designet av Inger Waage.


Stavangerflint middagsservise

Den ene suppetallerken har et lite hakk (se bilde) og en suppetallerken har litt krakkellering i bunnen (se bilde). Vi har resultater for Figgjo flint servise til de beste prisene. Figgjo produserer porselen med prisbelønnet design til det profesjonelle. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


A collection particularly suitable for buffet dining. Mest brukt, noe nytt, noe retro og litt antikk. Jeg ser at alderen på gjenstandene er viktig, men kvaliteten og at det er riktig fabrikk betyr kanskje mest. Gjenstandene trenger ikke være fra de største fabrikkene, noen av de mest verdifulle er fra små, tyske fabrikker.


Middagsserviser fra Egersund var populære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg