onsdag 3. juni 2015

Husfarger 2017

Sett plankene mot veggen, og betrakt dem i dagslys. Nå er det trendy med mørkere husfarger. Lyse farger og lette gråtoner har lenge vært en trend både i mote- og interiørbransjen. Jotun har samlet de mest populære og tidløse fargene sine i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.


La den vanlige feiekosten på trappa bli en pryd for fasaden. Design ditt eget mønster, og mal en kost ingen andre har. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud.


Dette er Norges mest populære husfarge! Stadig flere nordmenn maler huset sitt grått. Har du bestemt deg for å bytte farge på boligen, eller friske på den du har?


Informasjonskontoret for farge og interiør, Ifi, har denne uken undersøkt. I denne saken vil ekspertene fortelle deg hvordan du skal få best mulig resultat og gi deg de beste malerådene. For: – Vi er intet mindre enn europamester i oppussing. Forrige uke kunne vi endelig vise frem det nye fargekartet fra LADY til interiørpressen, og nå til dere! Se det nye LADY-fargekartet her.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Skal du male huset og synes det er vanskelig å finne riktig utendørsfarge? Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Slik velger du riktig farge på huset. I dette fargekartet får du gode råd om de beste fargekombinasjonene til husvegg og staffasje, så vel som muren og detaljene. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar. Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.


De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban. Her trenger vi Jotun. Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er.


På flere bilder i Finn-annonsen har dette huset beliggende i Lillesand blitt grått, etter at DNB-megler Eivind Bjorå tok den digitale malerkosten fatt. Jeg sa i mitt innlegg om Telthusbakken 2. Det er ikke lett å velge farge til huset når man har hele regnbuen å velge fra, men her er noen tips og råd om fargevalg fra vår ekspert Heidi Sørensen. Vær oppmerksom på at lyse fasader lettere får sopp og alger og ser styggere ut enn mørke.


Underlaget og type produkt betyr også mye for hvordan fargen. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg