mandag 29. juni 2015

Lady maling tørketid

Lady maling tørketid

LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Den korte tørketiden gjør det mulig å male to strøk på en dag. Pent panel – helt enkelt. Mal veggene med en matt eller silkematt maling , og bruk blankere maling på dører, listverk og vinduer.


Kontrasten mellom matte og blankere flater gir en sart eleganse. Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Sammenlign pris på Jotun maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Har i kveld prøvd meg på et lite prosjekt med å male noen vegger med Jotun lady balance. Har tatt to strøk, men hvor lang er den tørketid egentlig? Gikk veldig fint å ta strøkene med et par timers mellomrom, men må ha det 1 tørt før seng og stasj skal på plass dit. To strøk er gjort på en kvel da malingen har kort tørketid.


Det er lurt å fjerne maskeringsteipen før siste strøk er tørt, i tilfelle det har lurt seg litt maling under kanten på teipen. Fjern all løs maling og løse trefibre med stålbørste eller skrape. Områder som skrapes ned til bart treverk må grunnes og flekkes før selve malingen.


Sjekk værmeldingen før du går i gang så du ikke går i gang når regnet kommer. I dag finnes maling med svært kort tørketid , så du har rimelig god sjanse til å få et pent resultat. Eksempel på en slik maling er Optimal. Hva som er best er avhengig av hvor du skal bruke malingen og hva du legger vekt på.


Er lite lukt, rask tørk og stabil farge (ikke gulning) viktigst så velger du en vanntynnet maling. Er finish, bearbeidelighet og mulighet å rette opp sig viktigst så velger du en løsemiddeltynnet maling. Men en dyrere maling kan bli mer lønnsom i lengden. Les mer om vedlikeholdsintervall. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling.


Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.


En halvblank akrylmaling til bruk innendørs på mellom- og toppstrøk. Ved strøk Lady Lady Pure Nature Interiørbeis må tørketiden før. Det er en meget hurtigtørkende maling , som også gir mindre sjanse for at underlaget frigir.


Det anbefales å bruke Lady Supreme Finish. Farger kommer veldig godt frem med Lady Balance sin matte finish. Interiørmalingen er beregnet til slette vegger for innendørs bruk i tørre rom. Når du bestiller maling vil denne blandes når du kommer til butikken. Dekkplast,-filt og papp Dekkplast,-filt og papp.


Lady maling tørketid

Om du ikke klarer å jobbe fort nok så bør du maskere opp alt slik at du,litt spissformulert, kan sause på. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk. Harmoni maling er et merke maling på samme måte som Lady er, så der er det mange forskjellige varianter å velge mellom.


Tilsvarende produkt i Jotun er Lady Sens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg