torsdag 18. juni 2015

Innrede lite ungdomsrom

La barnet ditt bestemme, men finn gode løsninger sammen. Find Lite On on DealsNow. Try DownloadSearch and Save Time. Tips: Hvis det er lite veggplass, kan du feste en stor oppslagstavle til døren. Det er både dekorativt og praktisk!


FUNKSJONELT: På veggen ved siden av døren er det plass til et vegghengt skrivebord. Krakken er fra Jysk, og den bruker også Konrad når han skal opp i sengen sin. Med fototapet og maling kan du innrede rommet akkurat slik du vil ha det.


Velg blant ferdige motiver fra produsentenes egne bilder, fargekart og kolleksjoner, eller bruk et av dine favorittbilder til tapet eller mal med uventede sjablonger. Mulighetene for tenåringen er uendelige. Benytt gjerne en seng som lett kan gjøres om til sofa, slik at tenåringen kan ta imot venner på besøk. Dersom rommet har et lite areal, kan speil benyttes for å øke romfølelsen. Velg ett møbel eller én gjenstand som fokuspunkt i et lite rom.


Innrede lite ungdomsrom

Slik skaper du blikkfang i interiøret. Plasserer du et speil som reflekterer et vindu på andre siden av rommet, vil det straks få rommet til å virke større. Men hva gjør du om soverommet ditt er litt for lite til å få deg luksusfølelsen du er på jakt etter? Står helt fast, trenger hjelp til å innrede et ungsomsrom. Døren er på enden av den ene langsiden, vinduet rett ovenfor døren.


Vi har her samlet noen tips til hvordan du praktisk kan innrede soverommet ditt. Om du har et lite soverom passer det best med en minimalistisk stil som i stor grad handler om å utnytte den plassen man har. Hvordan innrede et lite soverom på en praktisk måte. Plassen under sengen er for eksempel perfekt til oppbevaring av esker, gjerne med hjul. Selv om rommet er lite , så er det likevel et av favorittrommene mine.


Innrede lite ungdomsrom

Det sorte og hvite pleddet og kransen med skjell er fra Lykkelig på Haver. Et ungdomsrom skal på samme måte som barnerommet ha flere funksjoner. Det skal være en plass for god søvn og lekser, og ikke minst, for sosialt samvær.


Skap en krok for lattermilde kvelder, eller lange spillkvelder. Sørg for å skape en god atmosfære, et sted det ikke bare er godt å være – men også praktisk å være. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Innrede lite ungdomsrom

Skatere, storbyliv, verdenskart og fargerike blomster eller blyanter er bare et lite utvalg av nyhetene man kan velge mellom til tenåringsrommet. Tøffe og tidløse striper og grafiske mønstre er andre alternativer. Og husk at å tapetsere en vegg eller to tar ikke lang tid. Innredningsstylistene Therése Larsson og Britta Henley gir deg sine beste råd på hvordan man best kan innrede barne. Se hvordan du kan forvandle barnerom til ungdomsrom med Jotun SENS.


Det kan være lurt å nøye seg med en liten garderobeløsning eller kommode, og heller supplere med et klesstativ som er lettere å plassere. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Se i magasiner, på blogger eller på Pinterest sammen.


Det å planlegge litt på forhånd kan spare dere for mange feilkjøp, og kan også bli en fin tid sammen. Kule soverom for store barn Sammen med sine to tenåringsdøtre og sin åtte år gamle sønn, har interiørarkitekt Johanna funnet fine løsninger til barnas lune. Og ha alltid et lite teppe foran sengen, det er så mye vennligere mot føttene om morgenen!


Utfordringen er at rommet er lite , langt og smalt (m x m). Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han. Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom. Her har jeg iallefall samlet en del inspirasjon. Barnerom kan ha farger.


De trenger farger for å være kreative. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge? I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.


Dette er interiørbladet som gir deg. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Ni Lao.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg